Săpunaru a făcut anunţul! Unde ar fi jucat dacă nu mergea în Turcia

sapunaru
Cristi Săpunaru e căpitan

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

CFR Cluj a fost la un pas să dea lovitura în vară şi să transfere unul dintre cei mai importanţi fundaşi din istoria recentă a naţionalei. Săpunaru a spus însă pas. Astra rămâne ultima sa dragoste, chiar dacă a ales să plece în Turcia. Patru echipe a bifat Săpunaru în Liga I: FC Naţional, Rapid, Pandurii şi Astra Giurgiu. La începutul actualului sezon a ales să meargă în Turcia, alături de Şumudică, deşi a primit mai multe oferte din ţară.

Săpunaru a recunoscut oferta de la CFR Cluj

„Am avut varianta să rămân la Astra! Am mai avut şi ofertă de la CFR Cluj. Însă, dacă rămâneam în România, cred că rămâneam la Astra. În primul rând, pentru Edi Iordănescu aş fi rămas. Mi-aş fi dorit să fac treabă acolo, eram căpitanul echipei, aveau mare încredere în mine şi aveau aşteptări mari. De aia aş fi rămas. Dacă nu… poate dacă mai era Rapid în Liga I…” , a spus Cristian Săpunaru, conform telekomsport.ro. Săpun a jucat pentru echipa din Giuleşti ultima dată în prima jumătate a lui 2015. Din păcate, chiar şi cu el pe teren, Rapidul nu a putut evita retrogradarea.

Săpunaru se luptă de la egal la egal cu giganţii Turciei

Lui Cristi Săpunaru îi merge însă de minune la Kayserispor! Fundaşul de 33 de ani este om de bază la surpriza campionatului Turciei. Echipa antrenată de Marius Şumudică se luptă, după 14 etape, de la egal la egal cu giganţii din Istanbul. Este vorba despre Galatasaray, Fenerbahce, Beşiktaş, dar şi Istanbul BB. Mai mult, Kayseri se află, în acest moment, în faţa unor echipe cu o tradiţie mult mai mare în campionatul Ţării Semilunei. Este vorba despre Goztepe Izmir, Bursaspor şi Trabzonspor. De menţionat este că formaţia lui Săpun a reuşit remize de efect atât cu Fenerbahce cât şi cu Beşiktaş. De fapt, Kayseri nu are decât două înfrângeri până acum!