REZULTATE / CS Rapid la volei, atletism şi lupte!

CS Rapid
Medalii pentru CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipele de volei ale CS Rapid București au obținut două succese superbe, în ultimele etape din Divizia A2, programate în anul calendaristic 2017. Băieții, antrenați de Aurel Ioniță, au trecut în deplasare de VCM Piatra Neamț cu scorul de 3-2 (25-22, 19-25, 25-22, 22-25, 15-13) meciul fiind unul interzis cardiacilor. Căprioarele le-au ținut isonul voleibaliștilor noștri. Fetele pregătite de Mihai Duță și Nicu Armeanu s-au impus la Sala Polivalentă ”Rapid” în fața celor de la CSM Unic LP Piatra Neamț cu 3-0 (25-20, 25-14, 25-16). Opoziția echipei adverse s-a resimțit doar în primul set, scrie clubulrapid.ro.

13 medalii la atletism copii pentru CS Rapid…

Şi micuţii Rapidului au obţinut rezultate excelente în acest weekend! La București a avut loc Cupa Pro Athletic la atletism pentru copii. Echipa CS Rapid s-a remarcat cu un bilanț excelent, alcătuit din 13 medalii. Dintre acestea şase au fost de aur, cinci de argint și două de bronz. O linie minunată pentru micuţi! Ei se menţin la un nivel de top alături de seniorii de la Clubul Sportiv, dar nu numai. Pentru că şi tineretul a avut recent rezultate bune. Nu la volei şi nici la atletism, ci la lupte. Mai exact, la Putna, în județul Suceava, au avut loc, întrecerile Cupei României la lupte libere și feminin, pentru juniori U20.

… şi trei la lupte, dintre care de aur, la lupte

De la CS Rapid București s-au remarcat pe saltea Gabriela Gongoș, categoria de greutate 44 de kilograme, dar și Ana Andreia, la 55 de kilograme, ambele medaliate cu aur. De asemenea, Roxana Țif a cucerit medalia de argint în limitele categoriei de greutate 48 de kilograme. În clasamentul pe cluburi, după adițiunea punctelor, CS Rapid București, antrenată de maestrul Cornel Zaharia, s-a clasat pe locul secund. Cu alte cuvinte, rezumând, trebuie să remarcăm numărul total de medalii: trei. Cu toate că sezonul fotbalistic oficial s-a încheiat, rapidiştii sunt încă ţinuţi în priză de alte sporturi!