REZULTATE / CS Rapid: volei, baschet, polo, popice

CS Rapid
Sala Rapid

Echipele de baschet masculin și volei feminin ale CS Rapid București au repurtat succese în data de 2 decembrie 2017. Baschetbaliștii au învins la Iași cu scorul de 80-68. În timp ce voleibalistele au reușit să se impună cu un 3-0 fără istoric în fața celor de la CTF Mihai I București. Partida Căprioarelor a avut loc la Sala Polivalentă ”Rapid”, scrie clubulrapid.ro.

CS Rapid, derby-uri pierdute la polo

Din păcate, la polo masculin nu stăm la fel de bine. Băieţii au suferit o dublă înfrângere grea, în faţa marii rivale, chiar dacă era una, oarecum, previzibilă… Poloiștii au jucat în etapă dublă contra stelei, pierzând cu scorurile de 21-3, respectiv 19-9. Nu e nimic, vor veni şi rezultate mai bune, suntem convinşi! Baschetul, voleiul şi polo nu sunt singurele sporturi ale CS Rapid care s-au disputat în acest prim weekend de decembrie. Şi fetele de la popice au avut zile pline.

Locul 3 pentru CS Rapid la popice

La Cluj-Napoca a avut loc o nouă etapă a Cupei României la popice pentru senioare. Echipa CS Rapid București a obținut un scor cumulat de 3157 de puncte. Clasându-se pe locul al treilea, după Electromureș Târgu Mureș cu 3517 puncte, respectiv Conpet Ploiești cu 3390 de puncte. Din lotul pregătit de antrenoarea Vasilica Pometcu s-au remarcat Gabriela Ciorăscu, 557 de popice doborâte. Dar și Andreea Băicoianu, 549 de popice doborâte.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...