REZULTATE / CS Rapid: volei, baschet, polo, popice

CS Rapid
Sala CS Rapid

Echipele de baschet masculin și volei feminin ale CS Rapid București au repurtat succese în data de 2 decembrie 2017. Baschetbaliștii au învins la Iași cu scorul de 80-68. În timp ce voleibalistele au reușit să se impună cu un 3-0 fără istoric în fața celor de la CTF Mihai I București. Partida Căprioarelor a avut loc la Sala Polivalentă ”Rapid”, scrie clubulrapid.ro.

CS Rapid, derby-uri pierdute la polo

Din păcate, la polo masculin nu stăm la fel de bine. Băieţii au suferit o dublă înfrângere grea, în faţa marii rivale, chiar dacă era una, oarecum, previzibilă… Poloiștii au jucat în etapă dublă contra stelei, pierzând cu scorurile de 21-3, respectiv 19-9. Nu e nimic, vor veni şi rezultate mai bune, suntem convinşi! Baschetul, voleiul şi polo nu sunt singurele sporturi ale CS Rapid care s-au disputat în acest prim weekend de decembrie. Şi fetele de la popice au avut zile pline.

Locul 3 pentru CS Rapid la popice

La Cluj-Napoca a avut loc o nouă etapă a Cupei României la popice pentru senioare. Echipa CS Rapid București a obținut un scor cumulat de 3157 de puncte. Clasându-se pe locul al treilea, după Electromureș Târgu Mureș cu 3517 puncte, respectiv Conpet Ploiești cu 3390 de puncte. Din lotul pregătit de antrenoarea Vasilica Pometcu s-au remarcat Gabriela Ciorăscu, 557 de popice doborâte. Dar și Andreea Băicoianu, 549 de popice doborâte.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required