HANDBAL / Final trist de turneu pentru Rapid

CS Rapid
CS Rapid pregateste noul sezon

UPDATE / În ultimul meci, cel pentru evitarea locului codaș, rapidistele au fost, din păcate, învinse. De CSU Danubius Galați, cu scorul de 28-20. De remarcat faptul că turneul a avut drept obiectiv utilizarea cât mai multor jucătoare și punerea în practică a unor scheme noi, ofensive și defensive. Aceste scopuri stabilite au subordonat rezultatele sportive, scrie clubulrapid.ro. Astfel, CS Rapid a terminat pe ultima poziţie a turneului amical de la Brăila. Chiar şi aşa, clasamentul final naşte îngrijorare, având în vedere obiectivul din acest sezon.

Speranţe pentru competiţia oficială

Fetele trebuie însă să rămână cu capul sus şi pline de încredere. Noi suntem convinşi că au toate atuurile necesare pentru a evita retrogradarea la finalul actualei stagiuni. Mai mult, sperăm ca din sezonul viitor să conteze la poziţiile superioare din clasamentul primei ligi. Până atunci, ca de final de an, vă oferim şi câteva fotografii de la ultimul meci. Cel cu Danubius Galaţi. Autor: Andi Necula.

—————————————————————————————

Veşti nu tocmai bune de la handbal! Între sărbători, sportivele feroviare participă la un turneu amical. Din păcate, Rapid a pierdut primul meci de la turneul amical „Cupa Dunărea”, 25-28 (12-15), în fața Unirii Slobozia, anunţă RAPID TV. Partida s-a disputat în ziua de 28 decembrie. Pe aceeaşi dată s-a mai jucat un joc, pe care handbalistele l-au pierdut la o diferenţă şi mai mare. Rapidul a cedat în cadrul patrulaterului de la Brăila, 25-37, cu echipa gazdă Dunărea.

CS Rapid mai are un meci

Fetele lui Vasile Mărgulescu mai au un meci pe care îl joacă pe 29 decembrie, de la 10, împotriva lui Danubius Galați. Aceasta va fi ultima partida a turneului „Cupa Dunărea” pentru handbalistele vişinii. Şi ultima partidă pe care Rapidul o dispută în anul calendaristic 2017. Reamintim că echipa de handbal feminin a promovat în acest sezon şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare în al doilea eşalon.