Rapid e tare de tot la… bătaie! Iată rezultatele

CS Rapid
Sala CS Rapid

Asociația Municipală de Box București a organizat Gala ”Crăciun Fericit”, la care au participat și pugiliști legitimați la CS Rapid București. Sportivii noștri au câștigat trei dintre categoriile prezente pe tablou. Astfel, simbolicii campioni ai Crăciunului sunt Florin Paraschiv (51 de kilograme), Antonio Stavri (64 kg) și Elisei Grebenaș (75 kg), scrie clubulrapid.ro. Succesul sportivilor de la CS Rapid nu se opreşte însă aici. Fiindcă şi la lupte s-a înregistrat o serie de rezultate excelente. Pe care vi le prezentăm în continuare.

CS Rapid a luat trei locuri 1 şi la lupte

Echipa de lupte libere a CS Rapid București a participat la o competiție de verificare la Tecuci, în județul Galați. Elevii lui Cornel Zaharia s-au comportat foarte bine, obținând trei medalii de aur: Ionuț Tiberiu (32 kg), Antonio Incze (35 kg) și Davuid Tîrțan (38 kg). Feroviarii, însoțiți de antrenorul Cornel Zaharia, vor pleca în perioada 22-24 decembrie la Onești, la o altă competiție amicală. Chiar în ajunul Crăciunului aşadar! Practic şi la lupte, un alt sport cu o tradiţie extrem de importantă în istoria clubului Rapid, rezultatele au fost la fel de bune ca la box în aceste zile.

Victorie de moral în ultimul meci al anului!

Până acum am scris de şase medalii aferente locului 1, dar din competiţii amicale. E timpul să vorbim şi despre o partidă oficială. Echipa masculină de baschet CS Rapid București a susținut un meci, ultimul al anului 2017, în Liga I, contra celor de la BC Argeș Pitești. Formația noastră, pregătită de către antrenorul Marius Bulancea, s-a impus cu un categoric scor de 88-29. Grație acestui succes, baschetbaliștii rapidiști au urcat pe locul al treilea în clasament, cu 14 puncte acumulate. Victoria vine la fix după ce zilele trecute băieţii au suferit un eşec usturător şi total neaşteptat. Practic, din partea lor, această izbândă este un cadou de Crăciun pentru toţi iubitorii clubului Rapid!