Vine Vladimir Bozovici la Academia?!

ProSport bozovic
Vladimir Bozovici, înapoi pe Giuleşti. Sursa foto: ProSport / Mediafax

ProSport scrie că Academia Rapid e aproape să dea o importantă lovitură de imagine! Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1, şi-a anunţat disponibilitatea de a ajuta la dezvoltarea proiectului din Liga 4. Ajuns la 36 de ani, fostul fundaş stânga a terminat-o cu fotbalul. Dar nu poate uita clipele frumoase petrecute în Giuleşti, unde a venit în vara lui 2007, de la OFK Belgrad.

Bozovici a vorbit cu Ovidiu Burcă

Bozovic a dezvăluit ce înseamnă Rapid pentru viaţa şi cariera sa. Dar şi o discuţie în care i-a transmis lui Ovidiu Burcă, preşedintele giuleştenilor, că e gata să dea o mână de ajutor: „Ştiu totul despre Rapid (n.r. – este vorba despre Academia) şi mă uit la toate meciurile Rapidului de la TV. Vorbesc cu Herea, Lazăr, Roman, Grigorie. Ei sunt fraţii mei pe viaţă! Ştiu de Daniel Niculae, e un super băiat. De asemenea, Maftei e căpitanul meu… Dacă Rapid mă vrea, vin! Am vorbit cu Ovidiu Burcă, bunul meu prieten, să fac parte din staff, şi i-am spus că vreau să vin pentru că Rapid mi-a dat tot ce am acum. România, Rapid şi fanii rapidişti sunt viaţa mea”, a spus Bozovic.

ProSport scrie despre perioada petrecută de Bozo în Giuleşti

Genul de fundaş care nu se ferea să pună capul în gheata adversarilor, Bozovic a petrecut şase ani şi jumătate în Giuleşti. De unde a plecat în 2013, suficient pentru a se transforma în cel mai iubit străin din istoria clubului feroviar. În perioada petrecută în vişiniu, Bozovic, care are 42 de selecţii în naţionala Muntenegrului, a strâns 156 de meciuri, trei goluri şi 17 pase decisive, mai scrie ProSport despre fostul fotbalist al SC FC Rapid SA. Nu este prima dată când Bozovici susţine apropierea de Academia. Acesta a spus şi pentru gsp.ro, în septembrie, că a fost dorit antrenor. Tocmai la echipa care joacă meciurile de acasă pe stadionul Giuleşti.