Au mărit oferta pentru Alex Ioniţă II! Află detalii

ProSport
ProSport scrie că CFR Cluj a mărit oferta pentru Ioniţă II

ProSport scrie că liderul CFR Cluj pedalează pe pista Alex Ioniţă (23 de ani). Fotbalistul Astrei, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români la ora actuală, e dorit insistent de Dan Petrescu. Iar antrenorul le-a trasat sarcini clare şefilor pentru pauza competiţională. După ce ardelenii i-au propus miliardarului Ioan Niculaie formula 800.000 de euro plus Dan Nistor ca monedă de schimb, aşa cum ProSport a scris, patronul şi oamenii din jurul său le-au dat răspuns negativ oficialilor triplei campioane.

ProSport: 500 mii euro + trei jucători!

CFR Cluj şi-a reconfigurat imediat însă planul şi a venit cu o nouă ofertă. ProSport a aflat că noua propunere ajunsă pe masa lui Ioan Niculaie e mai variată. Deşi cel mai bogat om din România solicită 1,5 milioane de euro pe fotbalistul care a făcut primii paşi pe teren sub aripa marelui Sandu Neagu, trupa din Gruia a mărit oferta: trei jucători plus 500.000 de euro. Surpriza din „pachet” e dată de francezul Nouvier, unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Liga 1. Pe lângă stângaciul în vârstă de 22 de ani, CFR l-a reinclus pe Dan Nistor, dar şi pe Cosmin Sârbu. Un mijlocaş în vârstă de 21 de ani, împrumutat la ASA Târgu Mureş în ultimul sezon.

Ioniţă a debutat în prima ligă la 16 ani!

Alex Ioniţă mai are contract cu Astra până în 2019, însă sunt şanse mari să plece încă din această iarnă. Cei de la Kayserispor au vrut să-l transfere, dar Astra a cerut 1,5 milioane de euro, un preţ considerat prea mare de turci. Perioada de transferuri se deschide, potrivit LPF, marţi 23 ianuarie, şi se va încheia luni, 19 februarie. Atacantul echipei lui Edi Iordănescu a debutat în Liga 1 la doar 16 ani, într-un meci Rapid – FC Braşov, când a fost introus în repriza secundă de antrenorul Marian Rada. În vârstă de 23 de ani, Ioniţă poate evolua aripă stânga sau dreapta, atacant în spatele vârfului sau atacant central. A strâns o selecţie în echipa naţională, iar cota lui de piaţă se ridică la 1,2 milioane euro.