Veste fabuloasă pentru Şumudică! Ce se întâmplă cu bugetul

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

ProSport scrie că Marius Şumudică se va bucura de un buget superior la Kayserispor începând din sezonul viitor. Erol Bedir, preşedintele clubului, a anunţat care este situaţia financiară a echipei şi despre planurile de viitor. Başkanul de la revelaţia sezonului din Turcia a vorbit şi despre veniturile generate în actuala stagiune. Bedir a vorbit despre cele 28 de milioane de euro pe care clubul le avea datorie în momentul în care el a preluat pe Kayserispor. Dar şi despre modul în care în acest moment lucrurile tind să se regleze. În consecinţă, extrem de „larg la pungă”, preşedintele clubului anunţă un buget mărit pentru sezonul 2018-2019.

Anunţul a fost deja făcut

„Când am venit la club, erau datorii de aproximativ 130 de milioane (n.r. lire turceşti, aproximativ 28 de milioane de euro). Lucrurile au mers bine, iar în acest moment nu am întârziat niciodată cu plăţile. Avem venituri de 60 de milioane deja în acest sezon, astfel că la finalul lui mai, dacă lucrurile merg bine, şi nu văd niciun motiv să nu se întâmple aşa, vom scădea totalul datoriilor sub 100 de milioane. Ca atare, pentru sezonul viitor vom beneficia de un buget superior. Rezultatele echipei ne obligă să investim”, a spus patronul lui Kayserispor, potrivit futbolarena.com, citat de ProSport.

ProSport scrie despre bugetul din acest an

La finalul turului de campionat, Kayerispor se află pe locul 5 în clasament. La egalitate de puncte cu campioana en-titre Beşiktaş (30) şi la 6 lungimi distanţă de liderul Başakşehir. Elevii lui Şumudică sunt calificaţi şi în optimile Cupei Turciei, acolo unde au învins în prima manşă pe Antalyaspor cu 3-1, iar returul se va disputa la începutul lui 2018. 13 milioane de euro este în acest sezon bugetul lui Kayserispor, mai scrie ProSport. În acest context, chiar dacă nu vorbim despre o sumă fixă, cel mai probabil pentru 2018-2019, Kayserispor va avea de cheltuială măcar 20 de milioane de euro! Sau în jurul acestei sume.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required