Parerea ta conteaza! Doua masuri luate la inceput de 2018

Academia Rapid - AFC Rapid se joacă pe Giuleşti
Academia Rapid - AFC Rapid, Giuleşti

Dragi rapidisti,

In ultimul an, din feedbackul primit de la voi, am retinut doua probleme majore, pe care, de buna credinta fiind, consideram absolut necesar sa le clarificam la inceputul lui 2018.

1. Comentariile contradictorii intre fanii Rapidului pe tema deja bine-cunoscuta a „fratricidului” care pare ca nu se mai termina.

2. Minciuna imprastiata in spatiu public de cei care nu sunt de acord cu noi, conform carora suntem „asa zis rapidisti”, „dezinformatori”, „manipulatori” si asa mai departe.

Avand in vedere aceste doua chestiuni, am luat urmatoarele decizii:

1. Incepand de astazi, pentru a comenta la articolele de pe site este necesara crearea unui cont, iar fiecare utilizator are dreptul la un cont unic. In cazul in care nu esti deja inregistrat, o poti face AICI.

2. Incepand de astazi, am creat rubrica OPINIE SEPARATA, unde vom posta articolele voastre, pe care le asteptam la adresa de email rapid@1923.ro ca raspuns la ceea ce scriem, oridecateori, cu argumente solide, considerati ca nu avem dreptate.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in 2017, iar in speranta unui 2018 mai bun, va uram un sincer si calduros „La Multi Ani!”, promitandu-va ca, in ciuda celor carora le suntem ca un os de peste in gat, os pe care nu pot nici sa-l inghita, dar nici sa-l scuipe, vom ramane

SITE-UL SUPORTERILOR RAPIDISTI DE PRETUTINDENI!