NEWS ALERT / Perioadă plină pentru Rapid

CS Rapid
Sala CS Rapid

Liga I a parcurs prima fază competițională. Conform clasărilor, începutul lui 2018 aduce echipelor de la Rapid alte adversare și obiective. Vorbim despre cele de baschet. Fetele au reușit să se califice în grupa semifinală și păstrează șanse pentru promovarea în elită. Adversarele în următoarea etapă sunt: CSM Târgoviște, CSU Oradea, CSM CSS Ploiești, Phoenix Constanța, Agronomia București, KSE Târgu Secuiesc și Sportul Studențesc. Rapidistele intră în competiție cu o linie de clasament care include patru înfrângeri, din faza preliminară. Pentru că au fost păstrate rezultatele cu CSM Târgoviște și Phoenix Constanța. Debutul în noul an se va produce pe 21 ianuarie. Acasă, cu KSE Târgu Secuiesc.

Băieţii nu mai au şanse la promovare

La masculin vom evolua în grupa valorică II-B, alături de formații cum ar fi ACS Târgu Jiu, CSU Brașov, CS Agronomia București și CSU Ploiești. Șansele de promovare au dispărut odată cu ocuparea locului al treilea în grupa preliminară. Primul meci al băieților, în faza de clasificare, va avea loc pe 28 ianuarie. Cu CSU Brașov, pe teren propriu, scrie clubulrapid.ro. Chiar şi în aceste condiţii, suporterii clubului Rapid au datoria de a susţine cu ardoare ambele echipe! Cu toate că nivelul de performanţă din acest sezon este diferit. Vor urma stagiuni prolifice, suntem siguri!

Veşti bune de la lupte! Ionuţ Caraş, la lotul naţional!

Ionuț Caraș, legitimat în echipa de lupte greco-romane a CS Rapid București, a primit o telegramă de convocare pentru efectuarea unui stagiu centralizat de pregătire, în perioada 4-21 ianuarie 2018, în localitatea prahoveană Piatra Arsă. Acțiunea aparține Federației Române de Lupte și urmărește îmbunătățirea condiției fizice a sportivilor susceptibili de a reprezenta România în competițiile internaționale aferente anului 2018.

Unul dintre cei mai valoroşi de la CS Rapid

Ionuț Caraș este cel mai bun luptător rapidist al anului și unul dintre cei mai buni sportivi ai clubului. El a devenit campion național de seniori la categoria 80 de kilograme, după care, la tineret U23, a cucerit medalia de aur la Campionatele Naționale, în limitele categoriei de greutate 75 de kilograme. Ionuț Caraș a mai cucerit și Cupa României la seniori, la categoria 80 de kilograme, iar cu echipa națională a României s-a deplasat în Bulgaria, la un puternic turneu internațional, unde, la categoria 85 de kilograme, a câștigat medalia de bronz, mai scrie sursa mai sus menţionată.