NEWS ALERT / A început licitaţia pentru Alex Ioniţă!

Ioniţă
Ioniţă

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Alexandru Ioniţă este unul dintre jucătorii curtați în acest moment în Liga 1. Mijlocașul celor de la Astra este dorit la CFR Cluj, la CS U Craiova, dar și bașkanii de la Kayserispor, formație antrenată de Marius Șumudică, au făcut pași concreți în rezolvarea acestei posibile tranzacții. Negocierile au picat, însă, din start, după cum a dezvăluit însuși Șumudică. ”E decizia lui Ioniţă, dar va fi destul de greu de negociat cu Astra. Eu ştiu ce înseamnă Astra şi ce înseamnă domnul Niculae. E greu de negociat şi cred că va fi destul de greu. Ca să punem punct speculaţiilor, Kayseri nu şi-l permite în momentul de faţă„, şi-a început Marius Şumudică discursul, conform digisport.ro.

Dani Coman a vorbit despre Ioniţă cu cei de la Kayserispor

„Dani Coman a fost la meciul nostru, a vorbit cu şeful de scouting de la noi. Suntem departe de ce îşi doresc cei de la Astra. Eu nici nu vreau să iau prea mulţi jucători, doar doi. Am nevoie de calitate. Jucătorii care sunt aici în momentul de faţa merită un respect deosebit. Nu aş putea să renunţ la ei”, a declarat Marius Şumudică pentru Pro TV. Rămâne de văzut și ce va dori jucătorul, care acum pare a agrea să continue în Liga 1, după ce nu demult spunea că se gândește la un transfer afară.

Alex Ioniţă ia acum în calcul şi un transfer în Liga 1

”Până acum mă gândeam că mi-aş dori să joc în străinătate. Dar dacă va fi o ofertă din ţară de care să fim mulţumiţi şi clubul şi eu nu am o problemă să rămân în Liga 1″, a spus Ioniță. Ioniță II are cel mai bun început de sezon din carieră. Acest lucru l-a adus și la echipa națională, acolo unde a fost chemat de Cosmin Contra. El a prins 10 minute în victoria României cu Kazakhstan, 3-1, din preliminariile pentru CM 2018. Este interesant de ştiut că valoarea de piaţă a lui Ioniță II, conform transfermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro.

Contra a explicat de ce nu l-a convocat pe Ioniţă

Legat de faptul că nu a fost convocat la ultima acţiune a echipei naţionale, amicalele cu Turcia şi Olanda, selecţionerul Cosmin Contra a explicat motivele. ”Nu l-am convocat pe Ioniță, pentru că am vrut să-l văd pe Torje. Gabi era într-o formă bună, marcase două sau trei goluri la Karabuk. Voiam să-l văd pe Torje, care nu mai jucase de mult timp la națională. Asta nu înseamnă că Ioniță a ieșit din vederile mele! Dimpotrivă. Eu l-am debutat la echipa națională, este un jucător talentat. Trebuie să avem grijă de astfel de fotbaliști”, a spus Contra conform digisport.ro.