NEWS ALERT / Burcă renunţă la un super rapidist!

Marius burcă
Marius Burcă a renunţat la Mădălin Martin

Preşedintele Burcă a amânat, momentan, numirea unui nou antrenor. După ce imediat după încheierea primei părţi a sezonului de Liga 2 s-a despărţit de Bogdan Argeş Vintilă. Conducerea clubului Metaloglobus Bucureşti a tras totuşi primele concluzii în privinţa evoluţiei jucătorilor în cele 21 de etape desfăşurate până acum. Astfel, s-a ajuns la decizia de a renunţa la patru jucători. Mădălin Martin (25 de ani), Ionuţ Marian, Andrei Roman şi Robert Gheorghe (toţi trei de 21 de ani) nu vor mai continua şi în 2018 cu gruparea din cartierul Pantelimon. Din lotul echipei nu mai face parte, deja de mai mult timp, nici fundaşul Alexandru Ciochină (19 ani).

Preşedintele Burcă a făcut precizarea

Preşedintele Marius Burcă spune că Metalogrobus s-ar mai putea despărţi de alţi câţiva jucători în perioada de pregătire, însă decizia o va lua noul antrenor. „În stand-by, poate, mai sunt vreo doi de care să ne despărţim. Dar îl las pe noul antrenor să decidă. De adus trebuie să aduc, asta e clar”, a spus oficialul echipei bucureştene. Care încă nu a ajuns la numirea unui nou antrenor după ce principala sa ţintă a declinat în cele din urmă oferta. „Încă nu am stabilit noul antrenor. Am purtat discuţii cu cineva şi am fost convins că batem palma. Nu am făcut-o însă, din păcate pentru toată lumea. Acum mă reorientez şi se pare că mai durează ceva”, a mai declarat Burcă.

Mădălin Martin era un greu la nivelul lotului

Dintre jucătorii de care se desparte Metaloglobus, surprinzătoare este renunţarea la fostul atacant rapidist Mădălin Martin. Cu cele trei goluri marcate în 21 de etape, Martin era al doilea golgheter al echipei. După Valentin Ghenovici, cu şapte reuşite. În plus, după Gigel Coman, Mădălin Martin era cel mai sonor nume pe care echipa bucureşteană îl avea în lot. Venit în vară de la echipa de Liga 1 CSM Poli Iaşi, Mădălin Martin a evoluat pentru Metaloglobus în 13 meciuri, dintre care 9 ca titular, şi a înscris 3 goluri, cu Mioveni (1-0), Ştiinţa Miroslava (1-2) şi Pandurii (2-3).

Sursa: liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ