Mihai Iosif, în cărţi pentru o performanţă fabuloasă

mihai iosif
Mihai Iosif alături de fiul său, Sabin

Mihai Iosif lucrează pe două fronturi! Antrenor alături de Constantin Schumacher la prima echipă de la Academia, Iosif are şi grupa 2001 la acelaşi club. Prima formaţie este pe locul 2 în clasamentul ligii a 4-a Bucureşti, la egalitate de puncte cu csa steaua, dar cu golaveraj mai slab. Dar juniorii conduc, deocamdată, cu autoritate clasamentul grupei lor de vârstă pe Bucureşti. În condiţiile în care Mihai Iosif va reuşi să termine pe primul loc cu ambele echipe, performanţa sa va fi una impresionantă! Pentru că ar bifa, în numai doi ani cinci locuri 1!

Cinci titluri în doi ani pentru Mihai Iosif?

La finalul sezonului 2015-2016, din postura de antrenor secund al lui Dan Alexa, a contribuit decisiv la promovarea de pe primul loc, din liga a doua, în prima ligă, a SC FC Rapid SA. Din păcate, falimentul a pus la pământ acea societate. Dar Iosif a luat-o de la 0 alături de AFC Rapid. Club care asigură continuitatea sportivă a clubului de lângă Podul Grant după faliment. A reuşit promovarea de pe primul loc din liga a 5-a. După un sezon infernal, dar şi câştigarea titlului la nivel de Bucureşti cu grupa de jucători 2001.

În vara lui 2017, după acest succes, Mihai Iosif a plecat la Academia. Echipă care a grupat mai multe legende ale echipei de lângă Podul Grant. Precum Daniel Pancu, Daniel Niculae sau chair Constantin Schumacher. Clubul nou înfiinţat şi înscris direct în liga a 4-a se luptă cu şanse reale pentru promovare în liga a 3-a. Din punct de vedere sportiv…

Dan Chilom şi Dinamo, principalii rivali la juniori

De asemenea, grupa 2001, transferată integral alături de Miţă la Academia se luptă cu AS Dan Chilom şi SC Dinamo pentru titlul la nivelul municipiului Bucureşti. În cazul în care Iosif ar obţine din nou locul 1 şi cu Academia, chiar de două ori, la mijlocul lui 2018, în mod cert locul lui în istoria fotbalului rapidist va fi asigurat permanent.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI