Legendele, spectacol în sala Rapid! Luptătoarele, patru medalii!

Rapid Old Boys
Rapid Old Boys va juca pe Giuleşti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Un meci demonstrativ între Rapid Old Boys şi Dinamo Old Boys s-a terminat cu un scor frumos, 5-5, în sala Rapid. Trei dintre golurile giuleştenilor au fost marcate de Daniel Pancu, actualul jucător al Academiei. Celelalte au fost date de Mugur Bolohan şi Cezar Zanfir. În tribună au fost mulţi oaspeţi de seamă, din toate generaţiile. Inclusiv Andrei Ciolacu. Atacant format de Rapid, care ultima dată a jucat în Singapore. Festivalul fotbalistic din sala de lângă stadionul Giuleşti nu a fost unicul eveniment important în care Rapidul a fost implicat în aceste zile. Asta pentru că şi la alte sporturi s-au obţinut rezultate notabile. Chiar dacă vorbim, de asemenea, despre competiţii amicale.

CS Rapid a participat şi la un turneu amical de lupte, la Bacău

Concret, este vorba despre secţia de lupte a clubului sportiv Rapid. La Asău, lângă Onești, în județul Bacău, în perioada 22-24 decembrie 2017 au avut loc întrecerile Memorialului ”Cornel Cristuț” la lupte. Echipa CS Rapid București, condusă de către antrenorul Cornel Zaharia, a obținut mai multe succese notabile, după cum raportează clubulrapid.ro. Analizând bilanţul de mai jos, ne putem da seama că acesta nu este deloc rău. Ba chiar reprezintă o performanţă frumoasă în preajma sfintei sărbători de Crăciun!

Medalii obţinute de CS Rapid la competiţia de lupte

  • Gabriela Gorgoș, locul I, 44 kg;
  • Roxana Țif, locul I, 48 kg;
  • Ana Andreea, locul I 55 kg;
  • Ana Maria Pinu, loc II, 48 kg.

Urmează handbalul

Bilanțul total a fost de 4 medalii, dintre care trei de aur și una de argint. Nu trebuie uitat însă că în zilele de 28 şi 29 decembrie fetele de la handbal au la rândul lor program. Chiar dacă tot un turneu amical, aşa cum am publicat deja aici, el este unul extrem de tare. Şi o va ajuta Rapidul în lupta pe care o va da în 2018. Anume cea de a nu retrograda în divizia secundă. Hai Rapid!