FOTO / Crăciun sărbătorit între rapidişti!

Crăciun cu Drăghia, Grigorie şi Herea

Nu arată masa precum una tradiţională de Crăciun, însă importantă este esenţa. Trei fotbalişti importanţi din istoria recentă a Rapidului au petrecut împreună şi au imortalizat acest moment. Este vorba despre Andrei Drăghia, Ştefan Grigorie şi Ovidiu Herea. Toţi au jucat la Rapid în ultimii 10 ani, ba chiar pe toţi i-a prins în Giuleşti ultimul meci al SC FC Rapid SA, înainte ca societatea să intre în faliment. În prezent, fiecare are un statut diferit la nivel fotbalistic.

Drăghia joacă în Liga 1, Grigorie e liber

Andrei Drăghia (27 ani) joacă pentru Juventus Bucureşti. Chiar dacă nu a bifat decât opt partide în acest sezon, „Pelicanul” a făcut tot ce a putut pentru a limita dezastrul în mai multe meciuri ale acestei formaţii, ocupanta ultimului loc în Liga 1. Ştefan Grigorie (35 ani) a jucat ultima dată pentru UTA în liga a doua, numai un meci însă. În prezent este liber de contract. În ciuda faptului că a discutat un posibil transfer la Academia, se pare că părţile nu au ajuns la un consens.

Herea este curtat puternic de Academia

Ultimul, dar nu cel din urmă, Ovidiu Herea (32 ani), s-a despărţit de Viitorul Ovidiu în toamna lui 2017, după ce echipa a ratat calificarea în tururile superioare ale Cupelor Europene. S-a vorbit despre un interes al Academiei şi pentru el. Chiar dacă fostul decar din Giuleşti s-a antrenat de mai multe ori sub comanda lui Schumacher şi Iosif, este greu de crezut că va veni să joace în liga a 4-a având în vedere potenţialul pe care încă îl are. Dacă totuşi Academia îl va convinge, atunci un astfel de transfer ar fi, în mod cert, o lovitură mai mare şi decât cea a aducerii lui Vasile Maftei.

Crăciun fericit!

Până la a mai intra însă în alte detalii fotbalistice, să ne bucurăm de aceste Sfinte Sărbători! Aşa cum se întâmplă şi cu cei trei fotbalişti rapidişti. Crăciun fericit încă o dată! Şi Hai Rapid!

1 COMENTARIU

  1. Mda, e clar ca ziua…! In liga a treia, fără jucatori capabili de deplasări, multe meciuri ar putea fi forfait din partea oricaror cluburi promovate doar prin simpla neprezentare, jucătorii cu joburi fiind total pe din-afara!