fcsb s-a făcut iar de râs în Europa…

fcsb
Fcsb, învinsă mereu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

fcsb a pierdut scor 1-2, pe propriul teren, împotriva unei echipe de pluton din Elveţia, Lugano. Cum fcsb reuşeşte performanţa să joace mereu împotriva celor mai slabe echipe de pe continent, le-a adus totuşi o calificare. Numai că una de pe locul 2. Este de menţionat că Lugano putea câştiga la un scor mult mai mare. A condus cu 2-0 şi a fost foarte aproape de un scor de forfait. Până la urmă fcsb a salvat ziua şi a obţinut o înfrângere la limită.

Încă un tur în care fcsb se va face de râs

Asta pentru a înţelege, încă o dată, valoarea acestei echipe când se joacă meciuri adevărate. Şi ca şi cum nu era de ajuns asta, anul ăsta a mai apărut altă bucată din ea şi în liga a 4-a din Bucureşti, csa steaua. Că, deh, peste tot e ceartă când anumiţi factori nu mulţumesc pe toată lumea. Partea bună e că, în mod logic, echipa lui Gigi Becali mai are ocazia să se facă de râs şi în turul următor al Ligii Europa. Ce ruşine!

2 COMENTARII

  1. Ma uit la juniorii WCSB și abia dacă văd vreunul născut și crescut in București, Chucky Nita este poate alaturi de un junior doi, restul sunt juniori importați, seniori importati. Va mai mira ca pleacă tinerii din București ?!?! Voi nu cred ca trăiți capitalismul din plin și cred ca nu ați pricepe nici sub comunism cum e treaba!!!!! București, blocuri, cheltuieli întreținere minim 1.000 lei indiferent de numărul de persoane, toate cheltuielile inclusiv apa calda centrala, de la stat se ajunge și cu 50 % cheltuieli fără sa îți curgă calumea. Caldura+ electricitate incluse și ele tot acolo curectificarea ca se ridica și la 1500 pe timp de iarna dacă ești conectat la stat apa calda. Bani de mâncare nu îți rămâne , cu salariu minim te împinge in strada dacă unul din părinții e fără job ( foarte instabil!!!!)Ei, am stabilit de ce se migrează. Hop, dar și gazele le-am uitat! Acum ia tinerii din București de unde nu-s ca la prețuri suntem mai europeni decât europenii, mai Pape decât Papa, dar la salarii suntem pauza, la sclavie cred ca suntem primii cum sant tratati oamenii in București . De cine, întrebați?! De patroni turci de hoteluri, țigani mongoloizi de hoteluri?! „Ia zi , beibi, nu vrei la naitclubul de la hotelul mieu?! ” Ex Ramada turcesc cu manager de sifilis bolnav, Rin Badea, Neacoita mongoloidul țigan la sectorul 3, unde prostitutia este cât tot Bucureștiul la anunțuri pe publi24, de vina e tot Neacoitza pentru autorizația de „videucheturi” care este rezidenta acolo. Ăștia cu Horeca Numa menajere/,cameriste tip secretare cu mufa, microfoniste , cauta pentru muflexuri. Aici se trec și futografii profi după futomodele, sau admini de site-uri cu trecut la sport.ro la prostituate, nimfomanecomete, toate făcute sa diminueze prestigiul facultăților de stat, dar și al oricăror facultăți mulțumitor capipulistilor de la lanțul Horeca. Întotdeauna visam sa văd arzând hotelurile astea infecte de doi lei. Mâine poate fii și fiica și băiatul tău „băgați/ dați la fund/poposiți ” in industrie. Circarii pedofili de la sectoare este posibil ca este sub patru clase toți și este liberi de orice responsabilitate ca copiii este consimțit. Bă, eu văd tot, nimic nu Îmi scapă,…Trezirea, trezirea, niciun cioban nu ii vede p-aia, nici-un preot și nici-un sfânt… De zeloti sa va feriți, cu ei nu se discuta, ca ei este mulți și prosti și necreduli si prost educați sa vadă realitatea din jurul lor, din om curat scoate vinovat, la fel ca prostii !