EXCLUSIV / Kinetoterapeut pentru Simona Halep şi jucător la AFC Rapid!

Simona Halep
Simona Halep

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Prima parte a poveştii fundaşului de la AFC Rapid e aici. Pentru că acest episod din viaţa lui, colaborarea cu Simona Halep, adică actualul număr 1 mondial, este atât de însemnat, îi alocăm un spaţiu separat. Andrei Cristofor lucrează la Kinetic Sports & Medicine. De aici a pornit, practic, întreaga aventură. Când şeful său l-a trimis la Federaţia Română de Tenis pentru a lucra cu fetele ce trebuia să plece la turneu în Australia. „Acum fix patru ani, în decembrie 2013, Simona Halep a venit la cabinet. Avea ceva probleme şi am lucrat cu ea. M-a întrebat dacă am viză de SUA. Nu aveam şi nici nu ştiam de ce mă întreabă, pentru că nu mi-a spus. Aveam să aflu ulterior… Pe 1 mai 2014 am plecat cu ea la Madrid, pe urmă la Roland Garros, la ambele turnee jucând finale cu Maria Şarapova”, a declarat Andrei Cristofor pentru 1923.ro.

Fotografia postată de Andrei Cristofor.

 

Pe lângă Simona Halep a împărţit vestiarul cu Nadal şi Djokovici!

Povestea a durat ceva mai mult de doi ani, după cum fundaşul stânga continuă să explice: „Am făcut parte din echipa ei până pe 8 iunie 2016. Cu o pauză de şase luni, ce e drept. Însă a fost o experienţă senzaţională, pentru că am călătorit în ţări pe care nici nu credeam vreodată că le voi vedea. Am cunoscut personalităţi extrem de importante. Am împărţit acelaşi vestiar cu Nadal sau Djokovici. Nu voi uita toată viaţa mea această experienţă!” Acum Andrei Cristofor joacă pentru AFC Rapid, iar acest episod îl vom reda mai pe îndelete curând. Până atunci mai adăugăm doar un moment trist, dar în care a fost de mare folos prezenţa lui pe teren. În meciul de tristă amintire, AS Romprim – AFC Rapid 1-5. În chiar prima sa partidă pentru echipa lui Andrei Anghel Constantinescu. Atunci când Costi Berechet, numărul 10, a suferit o groaznică accidentare, dublă fractură de tibie şi peroneu.

Fotografia postată de Kinetic Sport & Medicine.

Fotografia postată de Kinetic Sport & Medicine.

Andrei Cristofor, alături de Costi Berechet!

„Eram la primul meci pentru AFC Rapid când s-a întâmplat nenorocirea. Am intervenit pentru că ştiam ce trebuie făcut. Plus că nu mi-e frică. Am avut un gând să dau la medicină, să devin chirurg, dar e târziu. Am deja o carieră şi e mai dificil să o iau de la 0. Revenind însă la acel moment… E cea mai urâtă accidentare pe care am văzut-o pe viu. Costi trebuie să treacă peste ea şi devină mai puternic. Îl aşteptăm alături de noi! Însănătoşire grabnică!”, a explicat Andrei Cristofor pentru 1923.ro legat de nefericitul episod din septembrie.

1 COMENTARIU