Primăria este societate de asigurări pentru Academia

Primăria Dan Tudorache ProSport
Dan Tudorache alături de Mircea Lucescu. ProSport a făcut anunţul

Consilieră la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a aruncat o adevărată bombă în rândul fanilor giuleșteni când a anunțat că Primăria nu va mai băga bani în sport și sistează finanțarea echipei din liga a patra, Academia. Contactat de gsp.ro, primarul Dan Tudorache a infirmat informația. Edilul dezvăluie că, până acum, Academia n-a consumat niciun leu din banii Consiliului Local, dar că acesta este pregătit în orice moment să ajute echipa de sub Podul Grant.

Interviu cu Dan Tudorache

Domnule primar, a apărut informația că nu mai susțineți financiar Academia Rapid. Gata proiectul?

(Râde) Informația asta a plecat de la consiliera Clotilde Armand, manipulează informațiile ca să creeze haos. Am să vă explic exact care este situația.

Vă rog!

Pe 18 decembrie am avut o ședință de Consiliu și am hotărât să redirecționăm banii până pe data de 30 decembrie 2017. A fost vorba de o rectificare de buget pentru sfârșitul anului. Deci, da, nu mai băgăm bani în sport și în nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017! (râde) Avem bani alocați pentru anul 2018 pentru sport. Și pentru Academia Rapid, și pentru Sportul Studențesc, și pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Chiar au pus presiuni pe noi zilele trecute și i-am asigurat că nu sunt probleme.

Deci suporterii rapidiști pot să fie liniștiți?

Sigur că da, nu s-a schimbat nimic de când mi-ați luat interviu în vară și v-am explicat planul nostru. Oricum, Academia are în acest moment bani și nu a cerut până acum niciun leu Primăriei. Totul merge conform planului, echipa pleacă la Bușteni pe 22 ianuarie, parcă și în Antalya, după aceea, în cantonament. Echipa e susținută de mai mulți privați, dar când are nevoie de bani, să ne ceară! Noi suntem ca o societate de asigurări pentru Rapid.

Concluzii şi întrebări legate de actualul raport Primăria – Academia

Reacţia primarului Dan Tudorache era imperativă, având în vedere ceea ce s-a discutat în aceste zile. Totuşi este surprinzător de ce Primăria Sectorului 1 nu contribuie cu absolut nimic, în schimb apare inscripţionată pe spatele tricourilor. Alt punct interesant al dialogului este legat de Sportul Studenţesc. Sperăm că domnul primar nu era nici ironic şi nici nu se referea la echipa de fotbal Sportul Studenţesc. Fiindcă, dacă aţi uitat, aceasta nu mai există de ceva luni. Poate vom avea o surpriză şi va fi reînfiinţată în 2018.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU

 1. stima domnule primar !
  ceea ce se intimpla cu academia rapid vs.primaria sect.1,denota la scara mica tragedia politica a romaniei !
  pai eu daca miine ar trebui sa votez la sectorul 1 , ce ar trebui sa fac (ca rapidist de mic copil) ?
  sa votez cu clotilde et.comp ?
  pai toata aceasta opozitie impotenta si derizorie ,a determinat milioane de romani sa nu mearga la urne , si rezultatul se vede azi !
  daca ei nu sint in stare sa inteleaga ca 90% din rapidisti au fost si au ramas anticomunisti ,si in loc sa sprijine proiectul noului rapid , ii pun bete in roate ,pai vai de mama ei de tara !