CS Rapid, rezultate la karate şi handbal

CS Rapid
Sala CS Rapid

La Herceg Novi, în Muntenegru, au avut loc, în acest weekend, întrecerile Balcaniadei de karate la tineret, juniori și cadeți. În delegația României au fost incluși doi sportivi legitimați la CS Rapid București. La tineret U21, Alina Guță, la categoria -55 kilograme, a pierdut în primul tur însă a fost foarte aproape de adversara sa, din punct de vedere valoric și tehnic. La cadeți, -52 de kilograme, Mihai Mihalache a avansat până în fazele superioare, clasându-se pe locul al cincilea, conform clubulrapid.ro.

CS Rapid rezultate bune la handbal tineret

Veştile bune continuă! La Sala ”Unirea” din Dobroești a avut loc un turneu al seriei preliminare din cadrul Campionatului Național de handbal pentru junioare II. Echipa Rapid București a avut o prestație foarte bună, sub comanda antrenoarei Adriana Milea. Rezultatele înregistrate au fost următoarele: 25-19 cu ACS Kira Târgoviște, 20-21 cu LPS Viitorul Pitești, 22-15 cu ACS Unirea Dobroiești.

Punctaj inedit pentru handbaliste

Deși au consemnat prima înfrângere stagională, handbalistele noastre și-au păstrat fotoliul de lider, cu un total de 27 de puncte. Lângă cele 11 victorii repurtate în teren s-au adăugat și 5 puncte pentru respectarea cerințelor de talie, la normele de control ale Federației Române de Handbal.