CS Rapid, pune la pământ toţi adversarii!

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Secția de box a CS Rapid București este reprezentată, în această perioadă, la turneul internațional Centura Moldovei, care are loc la Iași. În limitele categoriei de greutate grea, 91 de kilograme, tineret U18, boxerul rapidist Dragoș Moale a reușit să cucerească medalia de aur. După o luptă în care și-a dominat adversarul categoric. În aceste zile el va mai boxa cu adversari mai mari ca vârstă, deoarece are nevoie de meciuri în picioare, scrie clubulrapid.ro.

Două medalii pentru CS Rapid de Moş Nicolae

Dragoș Moale este susceptibil de a fi selecționat în lotul olimpic de tineret al României și poate obține cota de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires din 2018. La categoria de vârstă U22, semigrea 81 de kilograme, Lucian Sălăgean a obținut calificarea în finală. Fiind favoritul tabloului pentru câștigarea centurii. Bilanțul pugiliștilor rapidiști, până acum, la Centura Moldovei, este de două medalii. Dintre care una de aur și una cel puțin de argint. Antrenorul lotului este Nicolae Motrogan. Cel care şi-a făcut astfel un frumos cadou de Sfântul Nicolae.

Karateka au competiţie importantă

Veştile despre CS Rapid nu se opresc însă la box în această perioadă! Doi karateka legitimați la CS Rapid București au plecat spre Herceg Novi, în Muntenegru. Acolo unde se desfășoară, la finele acestei săptămâni, Balcaniada de karate pentru cadeți, juniori și tineret U21. Alina Guță va participa la tineret, categoria de greutate -55 de kilograme. De asemenea, Mihai Mihalache a fost inclus în lotul național al României la categoria cadeți, -52 de kilograme. În colectivul tehnic este inclusă și antrenoarea rapidistă Iuliana Sîrbu.

Aşteptăm şi alte rezultate bune

În acest context putem trage concluzii, din nou, legate de calitatea superioară pe care CS Rapid o are, la nivel naţional, la sporturile de contact. Fiindcă se ştie, că pe lângă box sau karate, echipa vişinie se poate lăuda şi cu o secţie de lupte extrem de prolifică. Vom reveni cu detalii despre comportamentul sportivilor de la disciplinele mai sus menţionate în zilele ce vor urma.