Ca în fiecare an, avem un Crăciun rapidist! Sărbători fericite!

Crăciun
Mark este Bebe Crăciun!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Este o zi cu totul specială! Pentru că ne aflăm în prag de Crăciun, sărbătoarea naşterii Domnului Iisus Hirstos. Din acest motiv trebuie să sărbătorim aşa cum se cuvine şi să o facem în stil rapidist! Ca în fiecare an. Pentru fotografia de cover alegem, nu un Moş Crăciun, ca în fiecare an, ci un… Bebe Crăciun! Îl cheamă Mark, are 8 luni şi nu credem că există cineva care să citească acest articol şi să nu fie vrăjit de imagine. Mai ales că micuţul are însemnele pe el care atestă moştenirea rapidistă pe care o poartă. Nu din tată în fiu cum e clasic, ci din… mamă în fiu! Oricum, o imagine minunată!

Şi Andrei s-a pregătit de Crăciun

Pentru că nu este singura, vă mai redăm câteva şi mai jos. Opere ale lui Andrei, alt înflăcărat suporter rapidist! Crăciunul are un famerc aparte, mai ales când este petrecut în familie. Noi asta vrem să vedem cu ocazia acestei Sfinte Sărbători, o familie RAPIDISTĂ! Crăciunul să fie fericit pentru toată lumea şi sperăm ca Moş Crăciun să ne lase sub brad ceea ce fiecare are nevoie! Sigur va veni, chiar dacă întâi şi-a folosit intermediarii de la AFC Rapid şi Academia Rapid pentru a aduce bucurie pe feţele multor copii pentru care această sărbătoare este cu adevărat una trăită la maximă intensitate. Pentru că, întotdeauna, faţă de oricare altă sărbătoare, Crăciunul are un farmec aparte.

Moşul să vină pentru toţi!

Ca să nu vorbim despre legăturile ei cu Rapid. Context în care vă împărtăşim şi fotografia de mai jos, cu Moş Crăciun prezent în tribunele stadionului Giuleşti! Instantaneul este capturat în urmă cu ceva ani. Numai că fiecare dintre noi trebuie să fie sigur că Moşul este mereu acolo, aşa cum este pretutindeni. Pentru a împărţi dulciuri, haine şi jucării pentru copii, dar şi gânduri bune pentru oamenii în toată firea. Crăciun fericit!

craciun
Moş Crăciun

1 COMENTARIU

  1. Din Moldova lui Ștefan, un rapidist ”bătrân” se bucură de cele scrise mai sus și este încântat de fotografiile ”așternute” aici. Urez ”Crăciun fericit” tuturor ”vișiniilor” ! Oriunde se vor afla.