Costi Brăileanu trage tare să dea goluri pentru AFC Rapid

Costi Brăileanu
Costi Brăileanu, cu golul în sânge

Costi Brăileanu a intrat în trei meciuri, ultimele ale anului 2017, pentru AFC Rapid şi a dat două goluri. Ambele extrem de importante, în campionat. În victoria 2-1 cu Asalt şi egalul 1-1 cu Dinamo. Atacantul de 23 de ani care a jucat şi sezonul trecut în Giuleşti a ratat însă aproape tot turul. Din cauza unei accidentări serioase la genunchi, care l-a sâcâit mult timp, Costi nu a putut juca atât cât ar fi trebuit. În partida cu Comprest din Cupă, ultima a AFC Rapid din 2017, Brăileanu a ieşit din nou. Accidentarea a recidivat. Câteva zile după acel moment, jucătorul a trebuit să suporte o umflătură şi o durere care nu i-au permis să facă prea multe mişcări.

Costi Brăileanu, om de bază pentru play-off

A strâns din dinţi, a aşteptat. Din fericire, nu este nevoie de operaţie. De grijă şi recuperare. De data asta, accidentarea l-a prins înainte de vacanţă, în pauza de intersezon, aşa că recuperarea poate fi făcută în voie. Iar Costi Brăileanu se ocupă cu conştiinciozitate de acest aspect pentru că nici nu vrea să se mai gândească că în 2018 vreo problemă medicală îl va împiedica să dea goluri pentru AFC Rapid. Multe goluri, pentru că este nevoie! Echipa lui Andrei Anghel Constantinescu are un play-off de accesat. Are pentru ce să lupte şi toate resursele trebuie să fie canalizate în acest sens!

A dat cinci goluri în nouă meciuri

Costi Brăileanu a jucat pentru AFC Rapid şi în liga a 5-a, dar numai în retur. Cu alte cuvinte, el a evoluat la echipa vişinie doar în 2017. Cifrele sunt însă unele excelente pentru numărul 9 din Giuleşti. Atacantul a jucat 9 meciuri, ca numărul de pe tricou, şi a dat cinci goluri! Majoritatea extrem de importante. Aşteptăm de la el să se facă bine şi să dea măcar 10 în liga 4 în 2018. Pentru că este nevoie de goluri pentru AFC Rapid!

Imagini horror cu genunchiul lui Costi după meciul cu Comprest

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!