AFC Rapid Bucureşti spulberă tot ce întâlneşte

AFC Rapid
AFC Rapid, afiliată din nou la FRF. Republicani A

AFC Rapid Bucureşti, grupa 1999-2000, adică juniorii mari au un sezon de vis. În ultimul meci, băieţii lui Robert Georgescu au jucat cu LPS Mircea Eliade. Practic, principala rivală din campionat. Ambele echipe aveau câte 12 victorii, dar gazdele rapidiste înregistraseră şi o înfrângere. În schimb Eliade venea din postura de formaţie cu succese pe linie, pentru că are şi un meci în minus. Cu alte cuvinte, pentru AFC Rapid acesta este derby-ul anului la acest nivel. Numai că băieţii şi-au intrat excelent în meci şi au bătut cu… 3-0!

AFC Rapid se bate cu Chiajna şi Eliade

O victorie lejeră, categorică şi care arată de ce, în mod aproape sigur, AFC Rapid Bucureşti se va încununa campioană municipală şi la această categorie de vârstă. După ce, în 2017, a reuşit să cucerească titlul la 2001. Pentru a explica de ce suntem atât de optimişti cu o etapă înainte de mijlocul campionatului, vom pune altfel problema. Chiar dacă echipa din Giuleşti are, pe lângă LPS Mircea Eliade, şi alţi oponenţi periculoşi. Precum Juventus Colentina, Concordia Chiajna sau chiar CS Otopeni. Academii mult mai solide, dar care par a nu avea nicio şansă.

AFC Rapid a marcat saci de goluri

În afara înfrângerii de pomină cu, probabil, amatorii de la Juventus Colentina, AFC Rapid a ras tot. Iar linia de clasament spune clar acest lucru. Nu doar faptul că au 13 victorii, deci 39 de puncte, din 42 posibile. Şi o singură înfrângere, aia cu 1-0 în condiţii cu totul speciale. Băieţii de lângă Podul Grant au 95 de goluri marcate şi numai 12 primite. La capitolul atac se bat cu cei de la Concordia Chiajna. Singura echipă ce a reuşit să dea peste 90 de goluri de asemenea. Mai mult, motoarele lui AFC sunt turate la maximum pe acest final de an. Numai dacă ne gândim la meciurile câştigate cu 14-3 (Cadet), 10-1 (Prosport) sau 11-2 (Carmen) ne dăm seama de ce.

Ultimul meci, cu Tricolor

2017 le va mai aduce o singură partidă, chiar după Moş Nicolae. Un meci pe terenul lui AS Tricolor, echipă clasată pe locul 14. Context în care, cel mai probabil, AFC Rapid 1999-2000 nu va avea vreo emoţie în a termina turul cu 14 victorii din 15 meciuri. Urmează apoi returul în care sperăm ca băieţii lui Robert Georgescu să aibă cel puţin la fel de multe victorii!

2 COMENTARII

  1. MAI PUTIN cOMPREST! Dle Admin, am crezut in sinceritatea dv. AFC are respectul nostru ca tinut steagul sus un an! In rest e un fâs! Si nu își poate depăși condiția modestă de echipă dintre blocuri sau dintre sate! Parcă ziceați ca vrem sa colaboram… Hm! OXIMORON!