Un dinamovist vede Academia mai puternică decât csa

Academia Rapid
Academia Rapid a terminat, din păcate, pe locul 2

Crescut la Dinamo, trecut pe la Astra şi CFR Cluj, Liviu Ganea evoluează în prezent în Liga a IV-a, la Carmen Bucureşti. Atacantul în vârstă de 29 de ani s-a duelat cu Academia şi csa steaua în turul campionatului. Mai mult, el a recunoscut că giuleştenii sunt favoriţi la promovare.

Liviu Ganea a vorbit pentru ProSport

„Pe teren, am simţit că Rapid (n.r. – Academia) are o echipă mai bună decât steaua, chiar dacă eşecul cu steaua a fost mai usturător. Contează prezenţa jucătorilor cu experienţă la Rapid. Se vede acel spirit al Rapidului, cu toţii vor să scape din situaţia asta în care au ajuns. Cred că sunt favoriţi la promovare. Mai sunt meciuri de jucat, sunt cap la cap cu csa steaua. Totul se va decide în meciurile directe dintre cele două echipe”, a spus Liviu Ganea, la ProSport LIVE.

Evoluţiile lui Carmen cu csa şi Academia

După primele 14 etape, csa steaua şi Academia împart prima poziţie, cu câte 38 de puncte. FC Tricolor completează podiumul cu 33 de puncte, iar CS Dinamo se află pe ultima poziţie de play-off, cu 28 de puncte. Echipa la care este legitimat Liviu Ganea, Carmen, se află pe şapte, cu 24 de puncte. La finalul sezonului, primele patru clasate merg în play-off, unde se înfruntă direct. Numai campioana promovează în Liga a III-a. Curios este că, aşa cum spunea şi Ganea, înfrângerea cu steaua suferită de Carmen a fost mult mai dură: 0-6! În timp ce Academia a câştigat pe Giuleşti cu 2-0, ambele goluri marcate în ultimele minute.

Cele două merg cap la cap în clasament

În acest context, meciul Carmen – csa steaua 0-6 devine unul cel puţin dubios. Cum de altfel sunt câteva sute din istoria prodigioasă a acestei echipe a.k.a. fcsb. Interesant este că Academia şi csa steaua se află la egalitate perfectă de puncte în fruntea clasamentului ligii a 4-a Bucureşti. Totuşi, echipa de la marginea Bucureştiului conduce datorită golaverajului cu o idee mai bun decât cel al echipei lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae.

5 COMENTARII

 1. As dori sa fac si eu o precizare.Nu stiu ce virsta au ce au comentat aici.Pe fond in sport nu e dupa sentimente traditii ci este dupa jocul sportiv de aceea e sport de performanta nu dupa un joc in curtea scolii.Are criterii de joc echipa care a indeplinit sportiv pe cimpul de joc are dreoturile ei ca e Cilentina sau Pantelimon.La Rapid nu cred ca cuiva i a interzis sa devina sponsor sa ajute echipa,numai ca multi vin (chiar Pancu Nicolae si altii) dupa intereseRapidul va promova si va merge pina in liga 1 numai daca multi va lua pt ei mai putin si va da clubului mai mult ca/sa/revina.Altfel daca traditia si milogeala sa fim luati ca o concesie de PSD sa promoveze si Steaua lui Lacatus si Rapidul sa o spuna de acum.Ca asa Pancu si aliatii lui pot sa doarma linistiti Rapidul este in liga 3.Asa ca am rugamintea nu faceti griji si comentarii fara sens.Rapidul e in liga 3.Va multumesc!

 2. Din ce poziție(funcție) , AvlFcrb?! Oricât de deștept ești tu și eu, nu suntem plătiți tu și eu pentru aptitudinile noastre de limba engleză sau juridic/legislativ pe care ni le desfășuram benevol in folosul unei echipe de fotbal. As putea face eu pe HR și managerul, dar cu oameni ca Manoliu care ar face aceleași lucruri cum au făcut aceleași lucruri și patroni ai altor cluburi mai bine finanțate: ia banii și fuge, mai rău ca Sima. Parca sunt programați sa fuga de succes! Nu recunosc oamenii de valoare din jurul lor…nu au principii de viața! Au impresia ca succesul a ținut numai de ei și ca decid ei ce se întâmpla cu banii! Modelul asta de a conduce se cam ofilește in mod natural, 400 de ori salariul in AMERICA peste cel mediu de acolo e prosteală pe fata in capitalism!

 3. Te salut! Am facut eu asta, inainte de a falimenta FC RAPID. Am trimis niste e-mail-uri (ce e drept), la niste cluburi, dar nu am primit niciun raspuns si nici nu s-a intamplat nimic, dupa cum se vede.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. Am o nedumerire: chiar nu stie nimeni engleza in clubul Rapid? De ce? Pentru ca vad ca sunt echipe (Juventus, dar si altele) la care sunt adusi posibili investitori straini (chinezi in cazul de fata), si la noi nu se vede ca cineva s-ar zbate in acest sens. Nimeni nu poate face lobby pentru aceasta echipa? Nimeni nu cauta o echipa cu posibilitati financiare cu care sa se infrateasca? Cate echipe se mai pot lauda cu o istorie ca a Rapidului? Le numeri pe degete. Despre galerie, ce sa mai zic? nu sunt multe. Cred ca ar fi o solutie ca cineva din conducerea clubului sa se ocupe si sa incerce aducerea unor investitori potenti financiar, chinezi, arabi, americani sau orice natie.
  Hai Rapid! Trezirea!

 5. Dragos, asta este un articol corect, impartial si fara pic de tenta de rautate. Chiar apreciez asta si cu siguranta nu sunt singurul. Doar asa putem deveni ce am fost odata toti, uniti sub un singur nume, iar tu poti avea un mare aport aici.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!