Zi plină pentru CS Rapid. Meciuri la foc automat!

CS Rapid
CS Rapid merge ceas la volei

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cuplajul voleibalistic de pe 4 noiembrie, de la Sala Polivalentă ”Rapid”, a adus două victorii superbe. Echipa masculină a CS Rapid s-a impus cu scorul de 3-0 în fața puternicei CSM Suceava. Iar succesul lor a fost dublat de o victorie ”scurtă” a fetelor, cu CSS 1 Constanța, 3-0 (25-4, 25-11, 25-12), scrie clubulrapid.ro. La capitolul victorii o veste bună vine și de la secția de baschet. Pentru că echipa feminină a CS Rapid s-a impus în deplasare, pe terenul celor de la CSB Teleorman II Alexandria, cu categoricul scor de 82-49.

CS Rapid a pierdut la polo şi handbal

Din păcate însă, numărul înfrângerilor este la fel de mare. Echipa masculină de polo CS Rapid București a pierdut ambele meciuri în Superligă. Jucate contra celor de la Corona Sportul Studențesc, cu 18-8, respectiv 19-7. O înfrângere şi mai grea, dar oarecum aşteptată, este a echipei de handbal feminin. Probabil cea mai iubită echipă a Clubului Sportiv. Rapid USL Metrou București a fost înfrântă de Măgura Cisnădie, în deplasare, cu scorul de 31-23 (20-9), în Liga Națională.

 

1 COMENTARIU

  1. […] Echipele de volei ale CS Rapid București au avut pe 11 noiembrie 2017 două meciuri lungi. Ambele în deplasare pentru echipa din Giuleşti. Echipa feminină a ieşit cea mai câştigată după această etapă, dar nici băieţii nu au plecat chiar cu mâna goală. Fetele au câștigat la Focșani, pe terenul celor de la CSM. În tie-break, cu 3-2 (26-28, 25-21, 20-25, 25-18, 15-8), conservându-și astfel avansul față de urmăritoare. […]