Victorie pentru CS Rapid! Sotia lui Fane Nanu a facut minuni in poarta!

Rapid
Rapid, handbal feminin

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a obținut o victorie importantă în Liga Națională, împotriva puternicei CSM Roman. În jocul disputat la Sala Polivalentă ”Rapid” fetele noastre, pregătite de Vasile Mărgulescu, s-au impus cu scorul de 30-29 (15-14).

Început potrivnic pentru CS Rapid

Moldovencele au început mai bine, dar rapidistele au preluat conducerea undeva la momentul minutul 10. Până la final, nu au mai cedat inițiativa. Cu câteva excepții, jocul nostru a fost funcțional, iar schimbările rapide de poziție au făcut ca toate posturile să fie implicate în disputele de pe semicerc. Așa au apărut la finalizare extremele Chirigiu și Carabulea. Cu un aport excelent și pe tabelă. Apărarea, agresivă până la limită, le-a stopat pe mai masivele noastre oponente.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Portarii au contribuit la succes. Alexandra Trifan, deși nu este încă în plenitudinea forțelor, a tras realmente echipa după ea, marcând o treime din golurile noastre. În repriza secundă, rapidistele s-au desprins și la patru goluri, dar am cedat ușor în zonă centrală. Pe pivot, iar apărarea la extrema dreaptă adversă nu a găsit antidot, de acolo venind majoritatea golurilor.

Astfel, în ultimul minut, eram la un pas de a pierde cel puțin două puncte. Oaspetele au egalat la 29 având și posesia. Alexandra Trifan a reușit însă o intercepție extraordinară și a făcut o cursă echivalentă cu victoria. Această fază nu a reprezentat o întâmplare fericită, pe parcursul partidei fetele noastre realizând mai multe intercepții și contraatacuri.

Echipa Rapidului este mai jos

Iată lotul care ne-a reprezentat în acest meci: Ioana Simion, Andreea Arghir și Olivia Nanu portari; Ana Chirigiu 4, Georgiana Bazon, Cristina Niculae, Andreea Cruceanu 2, Andreea Trăilă, Georgiana Brătulescu 3, Elena Dache 6, Andreea Popa, Laura Dorp, Oana Bucă 2, Alexandra Trifan 9 și Camelia Carabulea 4.

CITEȘTE ȘI  Lucian Goge, ce poveste! A jucat în toate cele patru ligi pentru echipă!

Cu acest succes, CS Rapid USL Metrou București a ajuns la un total de 9 puncte și a urcat pe locul 10 în clasament.

La meci a asistat si Fane Nanu, a carui sotie, portarita la CS Rapid, a facut o partida extraordinara. Fostul fundas stanga nu a ratat ocazia de a se fotografia cu opera lui Gheorghe Scurtu – De ce sustin Rapidul, carte pe care daca nu o ai inca o poti achizitiona AICI

Sursa: clubulrapid.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ