Şumudică scrie în continuare istorie în Turcia!

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

Kayserispor a bătut din nou! De data aceasta cu 2-1 pe terenul lui Genclerbirligi. Iar echipa lui Marius Şumudică se menţine pe locul 4 după 12 etape, la egalitate de puncte, 22, cu Beşiktaş, locul 3. Şi echipa care a făcut 10 puncte în patru meciuri din grupele Ligii Campionilor! Ba mai mult această victorie, cumulată cu umilinţa celor de la Galatasaray pe terenul lui Istanbul BB, 1-5, o duce pe Kayserispor la numai patru lungimi de cele două. Care ocupă poziţiile 1 şi 2 în clasament.

Săpunaru a fost băgat la pauză de Şumudică

La echipa antrenată de Marius Şumudică, Cristi Săpunaru a intrat la pauză, la scorul de 1-1. Săpun nu era refăcut total, motiv pentru care Şumi nu a riscat să înceapă cu el din primul minut. Din această cauză, Cristi a ratat şi amicalul România – Olanda 0-3. Asta după ce jucase impecabil în disputa România – Turcia 2-0. Evoluţie bună, dar cu preţul unei accidentări serioase. După 12 etape, Kayserispor are şase victorii, patru egaluri şi doar două înfrângeri!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. Felicitari SUMI-GOLLLLLLLLLLLLLLLL……….rapidistule oriunde ai fi , Dumnezeu sa te rasplateasca dupa sufletul pe care-l ai , tot respectul din partea mea….!!!

LĂSAȚI UN MESAJ