Şumudică scrie în continuare istorie în Turcia!

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

Kayserispor a bătut din nou! De data aceasta cu 2-1 pe terenul lui Genclerbirligi. Iar echipa lui Marius Şumudică se menţine pe locul 4 după 12 etape, la egalitate de puncte, 22, cu Beşiktaş, locul 3. Şi echipa care a făcut 10 puncte în patru meciuri din grupele Ligii Campionilor! Ba mai mult această victorie, cumulată cu umilinţa celor de la Galatasaray pe terenul lui Istanbul BB, 1-5, o duce pe Kayserispor la numai patru lungimi de cele două. Care ocupă poziţiile 1 şi 2 în clasament.

Săpunaru a fost băgat la pauză de Şumudică

La echipa antrenată de Marius Şumudică, Cristi Săpunaru a intrat la pauză, la scorul de 1-1. Săpun nu era refăcut total, motiv pentru care Şumi nu a riscat să înceapă cu el din primul minut. Din această cauză, Cristi a ratat şi amicalul România – Olanda 0-3. Asta după ce jucase impecabil în disputa România – Turcia 2-0. Evoluţie bună, dar cu preţul unei accidentări serioase. După 12 etape, Kayserispor are şase victorii, patru egaluri şi doar două înfrângeri!

2 COMENTARII

  1. Felicitari SUMI-GOLLLLLLLLLLLLLLLL……….rapidistule oriunde ai fi , Dumnezeu sa te rasplateasca dupa sufletul pe care-l ai , tot respectul din partea mea….!!!