Şumudică chemat să îl demită pe… Wenger!

Şumudică
Şumudică chemat pentru amical cu Arsenal

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Arsenal este pe locul 6 si pare ca treaba merge din ce in ce mai prost pentru echipa londoneza. Desi nu recunosc, fanii s-au cam saturat de Arsene Wenger si sunt in stare sa faca orice pentru a-l demite pe francez. Chiar sa propuna un meci cu calaul antrenorilor din Turcia, Marius Sumudica.

Şumudică şi fotbalul spectaculos

„Da, vrem un meci cu Kayserispor. Am auzit ca joaca un fotbal foarte spectaculos si ne-am cam saturat de partide cu Chelsea sau Manchester United. Vrem ceva nou. Am auzit ca au si un antrenor foarte carismatic si chiar vrem sa il cunoastem”, a declarat facand cu ochiul la camera, Rupert Scrivener Birtwistle. Un fan inrait al Arsenalului, conform trolosport.ro.

Cauze misterioase

Marius Sumudica a reusit sa demita deja 3 antrenori din Turcia prin prisma victoriilor sale. Nu se stie exact daca patronii isi demit antrenorii pentru ca au acumulat o serie mare de infrangeri printre care si cea cu Sumudica! Sau pur si simplu nu pot sa conceapa ca au pierdut in fata lui Ninel.

!!! După cum se poate vedea, acest articol este un PAMFLET !!! Pe noi ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi. Sperăm că şi pe voi! 🙂

4 COMENTARII

  1. Aveti dreptate :))))) absolut toate stirile voastre sunt pamflete:))))))) la fiecare stire rad de nu mai pot:))))))) sunteti no 1 tineti o tot asa :)))))))