Calificare şi sărbătoare în familie pentru Academia

4
3977
Academia Rapid - csa steaua
Academia Rapid - csa steaua se joacă pe Giuleşti

Academia s-a impus în sferturile Cupei României, faza municipală, scor 4-2, în faţa lui AS Tricolor. Echipa la care, în sezonul trecut, om de bază în teren a fost chiar Ovidiu Burcă, actualul conducător din Giuleşti. Meciul a fost unul spectaculos pentru cele câteva zeci de suporteri prezenţi la meci. Pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei Libere. Victoria şi calificarea Academiei nu au fost puse vreun moment sub semnul întrebării. Datorită modului în care a decurs meciul.

Academia a bătut şi în campionat

Spectacolul a fost asigurat de golurile lui Daniel Pancu, Ştefan Olariu şi Petre Goge. Cel din urmă a marcat chiar două goluri. Academia a condus cu 3-0 încă din minutul 32 şi apoi cu 4-1. Cele două formaţii s-au întâlnit pe Giuleşti şi în campionat. Chiar dacă Tricolor a deschis atunci repede scorul, Academia a revenit miraculos până la final şi a învins cu 3-1. Toate golurile au fost marcate atunci de Daniel Pancu.

În urma rezultatului mai sus amintit echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 s-a calificat în semifinale, faza pe Bucureşti. Alături de Carmen Bucureşti. Formaţie care a învins cu scorul de 3-1 pe Termo în altă partidă din aceeaşi fază a competiţiei.

4 COMENTARII