FOTO / Salam şi-a tatuat numele lui Ronaldo pe spate!

Ronaldo
Cristiano Ronaldo e idolul a sute de milioane de oameni

Fanul lui Cristiano Ronaldo a devenit celebru după ultimul meci al Realului în Liga Campionilor. Salam este cu siguranță unul dintre cei mai mari suporteri ai starului portughez de la Real Madrid. Fanatismul său a fost dus la extrem.

Salam l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo în Cipru

Suporterul și-a tatuat pe spate numărul și numele portughezului și mai mult, a avut norocul să-și întâlnească idolul. Cristiano a fost extrem de impresionat de tatuajul tânărului libanez. „Salut, numele meu este Salam. Sunt membru al fan clubului lui Real Madrid din Liban. L-am întâlnit pe Cristiano Ronaldo în Cipru și a fost foarte încântat de tatuajul meu”, a fost mesajul suporterului devenit celebru peste noapte.

Are 113 goluri în Liga Campionilor!

Cristiano Ronaldo, autorul unei duble pentru Real Madrid în partida de la Nicosia, cu APOEL (6-0), s-a detaşat în fruntea golgheterilor Champions League, cu opt goluri înscrise de la debutul fazei grupelor ediţiei 2017-2018. Starul lusitan a ajuns la un total de 113 goluri marcate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, fiind de altfel singurul jucător care a reuşit să depăşească până în prezent bariera de 100 de goluri în Champions League.

Sursa: digisport.ro