Rugăminte pentru Venus: părăsiţi competiţia!

Venus
Venus a dezamăgit crunt

Academia Rapid – Venus 26-1. Vom reveni iar şi iar cu acest scor halucinant. „Opriţi măcelul!”, era o scandare ironico-milostivă auzită din tribunele stadionului Giuleşti la acest meci, pe la 19-0. Ba chiar au fost voci care au subliniat că echipa lui Pancu şi Niculae şi-au desconsiderat adversarul. Nimic mai fals! Dacă ar fi putut, Academia Rapid trebuia să dea 52 de goluri, nu 26. Din păcate, doar atât au intrat. Dacă ridicaţi acum din sprâncene şi vă întrebaţi unde este spiritul de fair-play, noi vom muta întrebarea către stimabilii de la Venus.

Păcat că Academia Rapid – Venus nu s-a terminat cu un scor mai mare

O ruşine de echipă şi o insultă absolută pentru ceea ce înseamnă sport. O gaşcă de băieţi, care probabil n-au văzut o minge de fotbal în viaţa lor până la vârsta asta decât la TV. E ruşinos să vedem astfel de echipe înscrise în competiţie care prejudiciază grav ideea de luptă dreaptă. Ceea ce este mai grav, oamenii de acolo pătează grav imaginea fostului colos interbelic, Venus Bucureşti. Să pierzi cu 26-1 arată că nu ai vreo treabă cu fenomenul. Ne pare rău că Academia Rapid nu a putut depăşi borna 30, 40, 50 etc. de goluri marcate pentru că pseudoadversarii ar fi meritat-o.

Spuneţi STOP la finalul turului!

Însă actualii reprezentanţi ai lui Venus Bucureşti pot, în continuare, schimba situaţia. După ultimul meci din acest tur, o retragere din competiţie ar fi glorioasă. Anul trecut, spre exemplu, în toată liga a 5-a nu a existat un club atât de slab. Aşa că asta ar fi o soluţie de onoare. OK, la finalul a 14 meciuri vor avea 0 puncte şi peste 120 de goluri primite. Pentru ce să mai continue? Pentru a lua 250 până la final?! Ce sport mai e ăsta? O ieşire onorabilă ar fi singurul gest de fair-play pe care îl puteţi face şi care vă va salva onoarea!

10 COMENTARII

 1. Prietene , in primul rand , nu au ce căuta echipe de liga 1/2 in acest eșalon …se vad clar diferențele de valoare în toate meciurile . 2: Venus sa reformat de 3 ani și au avut echipa mai buna …dar sa destrămat și acum practic au luat o de la 0 . Când joci cu 3 copii în teren de 18 17 ani cu experiență doar de liga a 4 a , cum poate fi la același nivel cu aia de liga a 2 a ? O sa vezi din retur cat de mult se va schimba Venus și să vii și la meciul cu academia rapid sa vezi daca va mai fii așa diferența.

 2. Adminul iarasi vorbeste ca sa nu taca! Sa ne gandim cine va trece pe primul loc daca se retrage Venus, pentru ca logic ca se vor anula si rezultatele lor. csa a batut cu 6-0 doar si am recuperat astfel 19 goluri la golaveraj, care se vor dovedi probabil decisive pt primul loc, in conditiile in care nu pierdem cu csa. Adminul zici ca tine cu altii.

 3. Si eu sunt de parere ca trebuia sa le dea si 50, daca puteau. Pana la urma, golaverajul poate fi un criteriu decisiv.
  Nu sunt de acord cu retragerea lor din campionat, ca pana la urma asa e fotbalul la noi, cu tot cu reguli! Dar sunt de parere ca pentru astfel de echipe, ar trebui sa existe liga a 7 sau a 8, competitie de cartiere. Ca in Anglia.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. Normal şi sportiv este ca atunci când te prezinţi într-o competiţie de fotbal să poţi juca… fotbal! Adică să ştii fotbal. Bănuim că ai fost pe stadion sau ai văzut meciul, că doar nu erai ipocrit să comentezi altfel… unde s-a văzut clar că Academia Rapid putea bate şi cu 40-1. Nu a existat în sezonul trecut de liga a 5-a o echipă măcar pe jumătate la fel de slabă ca această glumă proastă!

 5. 1. Ce treabă are AFC Rapid în această ecuaţie?
  2. Jignire la adresa sportului este Venus, tocmai ce am explicat clar de ce.
  3. Ştii diferenţa dintre a ruga şi a obliga?

 6. Admin,nu este ceva in regula cu voi,daca obligati ca o echipa precum Venus,sa renunțe la campionat. Rusine admin.

 7. Corect, e dreptul lor sa continue. Ce a făcut aici admin mi se pare o jignire la adresa sportului. Cum sa ii obligi sa renunțe? Atat au putut ei în fata unei echipe precum ACADEMIA RAPID. E ca și cum le-ai spune celor de la AFC RAPID sa renunțe după dezastrul cu steaua, în schimb venus a lua doar 6 de la ei.

 8. Nu este normal sa renunțe Venus,de ce forțați echipa sa renunțe?… Trebuie sa continuie până la finalul campionatului, așa este normal și sportiv.