Romprim – Academia Rapid. Revanşa cu multe goluri

Academia Rapid
Academia Rapid a învins cu 8-0

Academia Rapid a învins, la trei zile distanţă din nou Romprim. De această dată în deplasare şi contând pentru campionat. Nu a mai fost o victorie chinuită, ci un 8-0 categoric. Marcatorii echipei antrenate de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif au fost Daniel Niculae x2, Duriţă, M. Stancu, Iacob, A. Dumitru, Lădaru şi un autogol. Ca şi în meciul cu Metaloglobus II, prezenţa în echipă a lui Daniel Niculae a cântărit enorm. În sensul că acesta a marcat în fiecare început de repriză. Şi a facilitat a doua cea mai clară victorie obţinută de Academia Rapid în acest sezon.

Academia Rapid are şase puncte avans

Succesul este cu atât mai important cu cât, Academia Rapid se distanţează în acest moment la şase puncte de locul secund, csa steaua. Aceasta are un meci dificil, să sperăm, pe terenul lui AFC Carmen sâmbătă, de la ora 14. Cu acest succes, Academia Rapid a ajuns la 16 meciuri la rând fără înfrângere. 13 în campionat şi trei în Cupa României. Dintre acestea, 14 au fost câştigate şi doar două egaluri. Ambele în liga 4, 1-1 cu csa steaua şi 0-0 cu Comprest GIM. În acest moment, Daniel Niculae este golgheterul echipei cu 11 goluri marcate.

Suporterii nu au fost primiţi la meci!

Din păcate, meciul Romprim – Academia Rapid s-a jucat fără suporteri, la iniţiativa gazdelor. Oamenii care au venit să vadă partida au fost opriţi la poartă de jandarmi. În ciuda faptului că, teoretic, tribunele pot primi câteva sute de oameni. O problema poate fi însă lipsa autorizaţiei ISU, despre care am scris aici. Următorul meci pentru Academia Rapid se va juca la finalul săptămânii viitoare. Pe Giuleşti, împotriva lui Venus Bucureşti, cea mai slabă echipă din liga a 4-a. Este de aşteptat un scor fluviu, având în vedere poziţia din clasament. În ultima etapă Academia va sta, întrucât Sportul Studenţesc s-a retras din competiţie şi acesta ar fi trebuit să fie adversarul.

Sursa foto: digisport.ro

2 COMENTARII

  1. E greu de inteles de ce unii refuza sa ia bani pe niste bilete ! Sa zicem ca ar fi mers 300 de oameni x 10 lei un bilet, ar fi 3000 de lei, o suma bunicica pt. liga 4.