Rezultate excelente pentru secţia de atletism a CS Rapid

CS Rapid
CS Rapid are rezultate bune şi la atletism

La Călărași, în aer liber, s-a desfășurat o competiție atletică amicală, Memorialul ”Marius Petrescu”. Secția de specialitate a CS Rapid București, sub comanda antrenoarei Octavia Brosser, a participat și a fost printre protagonistele reuniunii. Dintr-un total de 11 cluburi participante, Rapid s-a situat pe locul secund. Cu un bilanț total de 22 de medalii! Dintre acestea, opt au fost de aur, opt de argint și şase de bronz.

Medaliaţii CS Rapid

În afara acestor podiumuri, mai important a fost că unii atleți și-au depășit performanțele personale! Şi, la Călărași, au stabilit personal best. Îi enumerăm pe aceștia:

  • Mihai Bolocan – 32,91 metri la pentasalt;
  • Ilinca Paraschivescu – 1:51:1 minute la 600 metri;
  • Denisa Lupescu – 5,12 metri, Ioana Neagu Budoiu – 5.00 metri, Elena Floareș – 4,51 metri și Matei Mihăilescu – 4.47 metri – toți la săritura în lungime.

Performanţe şi la Bucureşti

În plus, la sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” din București, a avut loc Cupa Athletic Star la atletism, pentru copii și juniori. Secția de atletism a CS Rapid București a performat şi aici. Din toate punctele de vedere, bilanțul fiind de 22 de medalii! Dintre acestea şase au fost de aur, opt de argint și opt de bronz, atât la copii cât și la juniori.

Sportivii remarcaţi ai CS Rapid

Printre remarcații concursului îi enumerăm pe Mihai Bolocan, Maria Bisericescu, Davd Efta, Elena Floareș, Andrei Mihalache și Matei Mihăilescu. De asemenea, trei componenți ai lotului feroviar se pot mândri cu faptul că, la Cupa Athletic Star, și-au doborât cele mai bune performanțe personale. Au personal best în carieră Ilinca Paraschivescu, la 200 metri, Iulian Guțu, la săritura în înălțime, și Antoniu Drăghici la aruncarea greutății.

Sursa: clubulrapid.ro

1 COMENTARIU