Rapid şi-a spulberat adversarul! Victorie la scor!

cs rapid baschet
CS Rapid are planuri mari la baschet

Echipa masculină de baschet CS Rapid București a reușit primul succes al sezonului. Depășind, în Liga I, pe Phoenix Galați cu 80-53. Feroviarii au fost superiori din toate punctele de vedere, conducând pe toată durata partidei. Formația pregătită de tandemul de antrenori Bulancea a avut următoarea configurație: Vlad Costea, Cătălin Bordei, Andrei Zarojanu, Alexandru Pîrv, Tudor Arteni, Octavian Boronia, Luigi Neicu, Alin Iuga,Bogdan Sandu și Cătălin Vlaicu.

CS Rapid are meci şi la fete

Rapidiștii vor juca și lunea viitoare, de la ora 15.00, o restanță cu Poli II Iași, la Sala ”Polivalentă” Rapid. Până atunci însă, mâine, de la orele 16.00, echipa de fete a clubului nostru întâlnește pe Seosi Sic II Sf. Gheorghe, scrie clubulrapid.ro. Să sperăm că şi fetele vor obţine un succes, pentru a completa victoria băieţilor. Dar şi weekendul în general bun pentru sportul rapidist.

2 COMENTARII

  1. […] Echipa masculină de baschet Rapid București s-a impus pe 19 noiembrie în deplasare. În Liga I, împotriva celor de la BC Argeș, cu scorul de 80-61. Bogdan Sandu a fost coșgeterul meciului cu 20 de puncte și şase recuperări. În timp ce Cătălin Vlaicu a marcat 13 puncte. Mai mult, statisticile sale s-au completat cu opt recuperări și patru pase decisive. […]