ProSport dezvăluie documente abominabile!

ProSport Primarie
Discutie la Primarie

ProSport scrie că între Academia şi Primăria Sectorului 1 nu există un contract de parteneriat! Deşi acest document a fost invocat de ambele entităţi, în înscrisuri oficiale. Atunci când au convins lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA să închirieze brandul către clubul înscris în Liga 4. Informaţia, confirmată chiar de Primăria Sectorului 1, ridică un semn de întrebare în privinţa bazei legale a înţelegerii cu FC Rapid. Deoarece creditorii acestui club îşi dăduseră acordul, în mod explicit, pentru ca marca să fie închiriată către Primărie. Ulterior, deoarece primarul Tudorache n-a determinat consilierii locali să finanţeze proiectul noii echipe, pe masa lichidatorului judiciar Mihai Florea au poposit două cereri!

Cererile publicate de ProSport:

1) una semnată de primar, care îl ruga să închirieze către Academia Rapid pentru că această grupare are un contract de parteneriat cu Primăria

Cererea primarului Daniel Tudorache, din 8 august, adresată lichidatorului Mihai Florea, menţionează clar că „între Sectorul 1 şi Asociaţia Sportivă Academia Rapid a fost încheiat un contract de parteneriat”

şi

2) una semnată atât de primar, cât şi de reprezentanţii Academiei, care invocau contractul de parteneriat semnat între ei.

Pe 18 august, Academia Rapid formulează o cerere similară către lichidator. Invocând acelaşi contract de parteneriat semnat cu Primăria

Se invocă parteneriatul în cererea pentru închirierea mărcii

Chiar contractul de închiriere a mărcii FC Rapid către Academie, valabil pe 12 luni şi în valoare de 5.000 de euro plus TVA lunar, menţionează clar că documentul s-a făcut având la bază parteneriatul Academiei cu Primăria. Dacă acest parteneriat Primărie – Academie nu există, în schimb există un altul! Între Primărie şi Asociaţia Rapid Redivivus 2017. Care este membru fondator al Academiei, prin semnătura generalului de Securitate Vasile Mălureanu.

AFC Rapid a solicitat dovada parteneriatului

Reprezentanţii AFC Rapid, club rival cu Academia Rapid, au primit de la Primăria Sectorului 1 răspunsul la o adresă în care cereau să li se prezinte dovada parteneriatului Primărie – Academie. Pe hârtia purtând antetul Primăriei şi semnătura primarului Daniel Tudorache scrie clar că nu există un asemenea act.


Adresa semnată de primarul Daniel Tudorache şi remisă AFC Rapid în care se menţionează că „nu există înregistrat, la nivelul Primăriei Sectorului 1, niciun document intitulat contract de parteneriat între entităţile menţionate de dumneavoastră în cererea formulată”, cu referire la Asociaţia Sportivă Academia Rapid.

Horia Manoliu a fost luat prin surprindere

Horia Manoliu, preşedintele AFC Rapid, a pus la dispoziţia ProSport adresa Primăriei, comentând: „Am fost foarte surprins să văd ce mi-au răspuns. Nu mă aşteptam… Am avut bănuieli de mai multă vreme, dar credeam că există, totuşi, o limită chiar şi aici. Fiind vorba de acte oficiale. În acest moment studiem situaţia. Să vedem ce este de făcut“

CITEȘTE ȘI  Asta înseamnă Rapid! Căpitanul unui club din Liga 1, îndrăgostit de vișinii!

Cum a cedat George Copos AFC Rapid lui Horia Manoliu

AFC Rapid, grupare de la care SC FC Rapid SA a preluat toate activele în 2006, s-a reactivat anul trecut, după ce societatea deţinută de familia Moraru a dat faliment. Odiseea AFC este una ciudată. ProSport a dezvăluit încă de anul trecut că asociaţia este inactivă fiscal. Că are datorii de 2,2 milioane de lei la ANAF şi că nu poate face plăţi prin bancă. George Copos a fost preşedintele asociaţiei până cu câteva luni înaintea falimentului SC FC Rapid. Cu puţin timp înaintea acestui eveniment, fostul patron al giuleştenilor a cedat clubul, gratuit, către un fost angajat, Horia Manoliu.

AFC Rapid a promovat, Academia direct în liga a 4-a

Într-un interviu acordat astă-vară ProSport, primarul Dan Tudorache a explicat că nu poate intra în parteneriat cu AFC Rapid din cauza acestor probleme financiare, deoarece nu se pot plăti datoriile asociaţiei cu bani publici. AFC Rapid a promovat astă-primăvară, prin merit sportiv, din Liga 5 în Liga 4. Intrând apoi într-o rivalitate acerbă cu nou-înfiinţata Academia Rapid. Înscrisă direct în Liga 4 şi susţinută de Primărie. Între timp, Copos şi-a declarat susţinerea totală faţă de gruparea unde joacă acum Daniel Pancu şi Daniel Niculae.

Academia Rapid a închiriat de la SC FC Rapid marca originală în luna august. Invocând contractul de parteneriat cu Primăria. Înţelegere scrisă care acum se dovedeşte că nu există.

Lichidatorul Florea: „Pe mine mă interesează să plătească la timp!“

Lichidatorul Mihai Florea, care administrează SC FC Rapid, a prezentat o viziune pragmatică asupra situaţiei: „Cei de la Primărie au făcut o eroare când au trimis hârtiile. Nu era vorba de Academia Rapid, care la acea dată nici nu exista, ci de Asociaţia Redivivus. Pentru mine, nu are mare importanţă această problemă dintre ei. Ceea ce mă interesează este ca beneficiarii contractului de închiriere să plătească suma pentru care au semnat! 5.000 de euro plus TVA“. Pe data de 19 iulie, atunci când Adunarea Creditorilor şi-a dat acordul pentru închiriere, în procesul verbal al şedinţei s-a scris, negru pe alb, că această încuviinţare e dată strict pentru Primăria Sectorului 1.

ProSport despre cum Academia devine Redivivus într-un act adiţional

Interesant este că, pe 16 noiembrie, între Primărie, Academie şi lichidatorul judiciar s-a semnat un act adiţional care modifica textul iniţial al contractului de licenţiere a mărcii. În loc de „Academia Rapid“ s-a trecut „Asociaţia Redivivus“. Toate celelalte documente, unde se invocă inexistentul contract de parteneriat între Primărie şi Academie, rămân însă neschimbate.

Procesul verbal al Adunării Creditorilor al SC FC Rapid din data de 19 iulie consemnează clar că acceptul pentru închiriere vizează doar Primăria Sectorului 1

CITEȘTE ȘI  BULETIN MEDICAL | Care sunt situațiile lui Dandea, Hlistei și Crișan

Olariu, administrator Academia: „Acest contract a fost semnat“

Adrian Olariu, administratorul Academiei Rapid şi semnatar al contractului de închiriere din partea acestui club, a spus iniţial că înţelegerea dintre Academie şi Primărie există: „Eu spun că da, acest contract a fost semnat. Nu-mi mai amintesc dacă l-am semnat eu. Pentru că am semnat multe acte la vremea respectivă… Dar dacă nu e semnat de mine, probabil că a fost semnat, la nivel instituţional, de preşedintele nostru, domnul doctor Pârvu, şi de primarul Sectorului 1. Mă îndoiesc că domnul primar Tudorache i-a trimis domnului Manoliu, de la AFC Rapid, o asemenea adresă. În care să spună că nu există contract de parteneriat între noi şi ei“Ulterior, Olariu a revenit, telefonic, cu precizări importante: „Acest contract a fost semnat, dar între Redivivus şi Primărie. Parteneriatul s-a făcut între Redivivus, ca membru fondator al Academiei, şi Primărie”.

Burcă: „Redivivus a semnat în locul Academiei. Este acelaşi lucru“

Şi mai clar a fost Ovidiu Burcă, directorul general al Academiei Rapid. Acesta a explicat situaţia: „Academia neavând personalitate juridică, Redivivus, care este lider de asociaţie, încheie toate acordurile şi parteneriatele în numele clubului nostru. Pentru Academie. În contractul cu Primăria figurează Redivivus, ca lider de asociaţie al Academiei. Practic, e acelaşi lucru”Burcă a completat pentru ProSport: „Lumea nu face diferenţa asta, are tendinţa să separe lucrurile, dar ele nu trebuie separate. Redivivus este lider de asociaţie al Academiei Rapid. Chestiunea semnalată de dumneavoastră este neimportantă. Consider că nu este de interes pentru public”.

Momentul în care managerul general a fost pus în dificultate

Oficialul Academiei Rapid nu a putut să îi explice însă reporterului de ce, dacă s-a considerat că Academia trebuie reprezentată în relaţia cu Primăria de Redivivus, deoarece nu are personalitate juridică, în schimb în contractul semnat cu lichidatorul judiciar acest impediment (absenţa personalităţii juridice) n-a mai contat. Iar în acte este trecută Academia Rapid.

CITEȘTE ȘI  Lucian Goge: "Sincer cred că o să mă vaccinez pentru că vreau să călătoresc"

Pentru că, în luna august, actele au fost semnate, până la urmă, de două entităţi:

– Redivivus, ca lider de asociere, a încheiat parteneriatul cu Primăria

– Academia Rapid, alături de Primărie, a încheiat contractul de închiriere cu lichidatorul judiciar al SC FC Rapid

Citiţi mai jos textul Contractului de parteneriat între Sectorul 1 şi Asociaţia Clubul Sportiv Rapid Redivivus 2017 Bucureşti:

Mai trebuie menţionate câteva lucruri:

– problema a suscitat atenţia autorităţilor. În urmă cu doar câteva zile, pe 16 noiembrie, între Primărie, Academie şi lichidatorul judiciar al SC FC Rapid s-a semnat un act adiţional care rectifica erorile din documentul semnat pe 22 august: menţiunea „Academia Rapid“ era înlocuită cu „Redivivus 2017“.  Paragraful „faptul că între Municipiul Bucureşti – Subdiviziunea Administrativ Teritorială Sector 1 şi Asociaţia Sportivă Academia Rapid Bucureşti a fost încheiat contract de parteneriat” a fost înlocuit cu formularea „faptul că Municipiul Bucureşti – Subdiviziunea Administrativ Teritorială Sector 1 şi Asociaţia Clubul Sportiv Rapid Redivivus 2017 Bucureşti a fost încheiat un contract de parteneriat”.

– înţelegerea dintre Primăria Sectorului 1 şi Redivivus 2017 nu este datată;

– aşa cum se poate observa pe prima pagină, sediul Redivivus este în Sectorul 6 al Capitalei, deci în afara jurisdicţiei Sectorului 1.

Concluzie amară după materialul din ProSport

Acestea au fost ultimele idei din ancheta extrem de completă oferită de ProSport. Ne-am frecat la ochi am citit, recitit şi analizat documentele. Hârtii care subliniază o situaţie mai neclară decât ceaţa pe un drum de ţară. Şi nu este doar asta! Când vedem că la un club care a strâns atâtea nume grele din istoria Rapidului, începând cu Pancu, Niculae, Schumacher, Iosif, Ioniţă sau Păun, are drept de semnătură un banal taximetrist ne face să ne punem şi mai multe întrebări. Nu că ar fi o meserie urâtă sau că am avea ceva cu oamenii care muncesc! Dimpotrivă!

Dar când tu strigi în gura mare că vrei să construieşti ceva uriaş nu poţi pune la conducere un om care îşi mai face timp şi de proiect la orele la care nu are prea multe curse. Şi care, culmea!, nici măcar nu ştie pe ce dă cu pixu’… OK, este binevenit în club, presupunând că este rapidist. Dar de la a ajuta şi până la a semna documente oficiale, diferenţa este precum cea dintre cer şi pământ! Unde este aristocraţia?! Dar legendarul?!

41 COMENTARII

 1. Adevaratii rapidisti de la cacademia au purtat tricoul stelei si doar din cauza ca nu au semnat acolo au venit la Rapid,adica pancu.celalalt rapidist get beget e rapidist de la 17 ani pt ca el de fapt a fost dinamovist si stim toti asta.deci despre care rapidisti vorbesti

 2. Burca tu esti?! Ca dupa cat de pornit esti pe faptul ca pe acest site apar femei frumoase tu pari a fi…

 3. Site de 2 lei. Scandal si propaganda pentru datornica si fantomatica AFC asta faci dumneata desi incepand cu acest sezon ai vrut sa pozezi in impartial ca sa nu-ti pierzi vizitatori. Ce nu realizezi draga admin e ca lumea deschide doar ca sa vada ce-ti mai poate pielea. Oricum tu te bucuri gratie acestor vizite si click-uri de banii din reclame si probabil cateva tricouri vandute. Rubrica „Rapistele noastre frumoase” arata inca o data in plus, daca mai era nevoie, ca asta e doar un site de can-can unde cel ce scrie face orice ca sa aiba vizitatori. Sunt convins ca mare parte din comentarii sunt inventate.

 4. Ce se va întâmpla… Se va întâmpla ca tot sponsorizare sa rămână de la primărie, Ministerul Tineretului și Sportului are obligația sa ajute excelenta in sport, sa realizeze domnul Burca ca e mai mult decât taximetrie ocupația asta, pana la o probabilă viitoare recapitalizare care se poate face cu companie puternica de transporturi, cea mai puternica o consider METROREX (nu e 100% de stat compania deci se poate ceva face) și nu v-am spus ca și mie mi se face rău când citesc dar AFC se vede ca vrea sa se considere unica continuatoare. Nu cred ca oamenii ăștia aici au alt interes decât sa moara capra vecinului. Eu cred ca e altceva in joc: calitatea slaba a ligii intai, care ar fi demascata dacă ar promova RAPID, CSA Steaua și poate puțin Cs FC Dinamo, nu Menționez Tricolorul care pare un colos nemerituos de liga a 4-a după cum joaca ci de eșaloane superioare poate chiar liga intai. Imaginați-va ca FCSB și CFR și alte echipe cu legiuni de jucatori străini ar da piept cu primele doua promovate și s-ar face de ras in fata juniorilor Academiei și CSA Steaua! Mizeria sta la vârf, Peștele de la cap se impute! Nu uitați Gașca nebuna a Sportului Studențesc sau ROCAR sau NAȚIONAL sau Unirea Urziceni sau Gloria Buzău sau …in 2004 cum demolau echipe mari capitaliste cu juniori abia ieșiți.

 5. pe cine am injurat eu de pomenesti numele meu habar nai de cand tin cu Rapid nu tie rusine. e vina mea ca eu gindesc si vad ce fac astia si cretini stau si ii pupa in dos poate doar doar leo iesi un rest de os sau in caz fericit un lighian cu faina!!!

 6. prostovane tu nu vezi ca esti prea prost ca sa scri mai mult de propoziti monosilabice dute tu in grota cu creierul tau pane

 7. Mai treci pe la școală analfabetule! Dacă astfel de personaje plătește malureanu sa ii facă imagine entității ăleia fără personalitate juridica, e clar. Vai de voi!

 8. „pe concret” documentele dovedesc ca nu Academia a inchiriat….. acum intelegi de ce au modificat sigla „inchiriata”? Acum , palmares nu, nume nu , sigla nu, bani negri ( adica fara provenienta ) la greu. Mai bine se numeau FC Nico & Pancone si era mai corect.

 9. vorbele pot fi multe, dar pe concret academia a inchiriat marca originala, iar afc a acumulat datorii la anaf. corectati-ma daca gresesc

 10. La cum scrie, Liviu o fi taximetristul in sine sau o fi cumva….. Argatii aia sigur nu stiu sa scrie, deci nu ii poate nimeni suspecta..

 11. Foarte corecta postarea, dar la cum gandesti nu ai nevoie de aprecierea mea sau a altora, Ai uitat un „amanunt si o intrebare in acelas timp” si anume cine plateste cei 6000 euro lunar pentru inchirierea siglei si din ai cui bani??

 12. nebunule stai tu sa înjuri lumea care sigur nu esti rapidist doar un fitilist care nu vrea sa fie RAPID bine lasane te rog si dure tareeeee

 13. Nu stiu de ce,dar unele comentarii par scrise în autocar la hotarul dintre județele,Teleorman-Giurgiu-Ilfov

 14. Dacă A.F.C RAPID nu era tocata de arbitri meci de meci,acum erau cel putin pe locul 4.Asta in conditiile in care acei copii joaca fara pretentii financiare,joaca din inima pentru Rapid.Ti se pare ca Academia Redivivus joaca ceva?Au incercat sa dezbine,le-au luat jucătorii care au crezut ei ca sunt cei mai buni.Gresit.Au venit alti jucatori mai buni care joaca si simt ceva pentru Rapid.

 15. Draga mea, mai bine taci! Vorbești numai prostii! Habar nu ai despre ce e vorba! Asocierea cu CS Rapid, de care tot o ții langa tu, se va face….. da….. Dar peste vreo 200 de ani! Deja Tudorache are probleme penale cu ce a făcut. Sa vad eu ministrul ala care are curajul sa semneze un act de asociere între CS Rapid și….. (aici nu știu sa îți răspund cine)

 16. Cine est tu, Liviu k? Cumva argatul taximetristului – george bobea? Sau sluga lui bobea – mario anastasiu? Sau amândoi pe aici cu intoxicarile voastre. Grupul care se „ocupa” cu vânzarea de tricouri din portbagajul taxiului. Presimt ca veți avea niște sărbători frumoase…

 17. eu zic sa terminati si sa va calmati … toate actele sunt facute pentru a lua marca si palmaresul… iar ca sa promoveze an de an , era logic ca trebuia facuta cu o asociatie . cs rapid e in plan pe viitor daca nu se reuseste cu rapid SA

  am spus si mai repet : academia nu e miscarea cfr , e club nou infiiintat, Care doreste sa ia totul de la falimentara RAPID SA, ca sa faca lucrul asta trebuia facuta cu o asociatie, iar aceasta asociatie este Redivivus !
  Restul , se va rezolva in 2018 , cred 100% asta 🙂

 18. eu zic sa terminati si sa va calmati … toate actele sunt facute pentru a lua marca si palmaresul… iar ca sa promoveze an de an , era logic ca trebuia facuta cu o asociatie . cs rapid e in plan pe viitor daca nu se reuseste cu rapid SA

  am spus si mai repet : academia nu e miscarea cfr , e club nou infiiintat, Care doreste sa ia totul de la falimentara RAPID SA, ca sa faca lucrul asta trebuia facuta cu o asociatie, iar aceasta asociatie este Redivivus !
  Restul , se va rezolva in 2018 , cred 100% asta 🙂

 19. am scris destul de clar ca nu exista sprijin de la primarie , dupa castigarea marcii atunci se va executa intelegerea 🙂

  acelasi lucru , care il stiam 🙂

 20. bunule „rapidist piatra neamt ”
  nu stiu daca esti o fictiune sau doar un naiv pe care la dat gata propaganda manolesciana .
  dar poti , in orice moment , sa te alaturi (sufleteste) a.f.c.-ului , asociatia unui rapidist pur singe (h. manoliu ??)
  banii pe care ia imprumutat (probabil) de undeva se vor termina curind , avind in vedere ca nu apare nimeni interesat(si cu bani) de „stampila lui”
  si atunci vei avea , din nou , o mare dezamagire , si sper ca vei disparea impreuna cu toate numele fictive de pe acest sait.

 21. pai nicu grasu ,
  nu stiu ce bani ai dat tu (pentru ca nu esti , probabil , decit o fictiune) .
  numeni nu-ti datoreaza nici o explicatie si nici o socoteala .na-i decit sa sustii pe cine vrei tu , de aia sintem , totusi o tara democrata .
  da de ce , daca sinteti asa multi , a.f.c.ul joaca cu vreo 10 spectatori ?

 22. bravo baieti
  ati mai aparut citiva azi !
  va-ti imbogatit si tehnicile de abureala : apar „suporteri ” ai academiei dezorientati (sanchi) si totodata dezlantuiti contra , apare si un „suporter” a.f.c.care ia peste picior o alta clona (bineinteles a.f.c) care sa arate ca si la ei sint mici divergente(democratie , ce naiba) , zeci de „rapidisti” (bineinteles aparuti peste noapte ) care dau sentinte de moarte „gata s-a terminat cu academia „, etc, etc.
  am incetat sa numar „rapidistii” participanti la aceasta pseudo tragi-comedie.
  dincolo de bilbiielile de organizare , specifice inceputurilor (mai ales cind cineva incearca sa te sicaneze cu tot felul de „stampile”), deocamdata academia a pus pe picioare o echipa semiprofesionista si se lupta de la egal la egal cu steaua , are un buget care-i permita sa atraga noi jucatori si sa organizeze in iarna cantonamente profesioniste , etc, etc.
  ceilalti (afc manoliu) , nu au nici o sansa de promovare (nici macar de play-off) , jucatorii sint pur amatori , na-u teren propriu nici de joc nici de antrenamente , si vor sa intretina sperantele rapidistilor numai pentru ca , copos, a „uitat o stampila in sertarele fostului sau angajat”, fugind in graba si aruncind la cos o firma cu mari datorii , fara posibilitatea de a face plati bancare si fara nici un bun .
  intre cele 2 „rele” suporterii adevarati (nu numele fictive inventate pe acest sait) au ales sa sprijine echipa cu ceva sanse sportive.
  in tot cazul ,daca masinatiunile lui manoliu vor avea cistig de cauza , el se va alatura pe un loc de „onoare” pe lista groparilor” rapidului
  pacat ca acest sait nu da posibilitatea tehnica de a se putea vedea la orice utilizator , cele scrise de-a lungul timpului.
  in cazul meu sa-r putea vedea , ca in ciuda entuziasmului pe care la-m manifestat fata de aparitia proiectului academia rapid , am apreciat ca exista inca multe semne de intrebare referitoare la modul de organizare si la luptele interne (politice) din interiorul primariei.
  dar am conchis , ca daca proiectul acesta clacheaza (indiferent din ce cauza), trebuie sa ne luam adio de la „rapid”, si sa uitam ca a existat in viata noastra , pentru a pune capat suferintei noastre.
  punct de vadere pe care mi-l mentin si azi.

 23. cum sa nu ne intereseze frate trecutul.? cum sa nu conteze emblema si palmaresul? Hai sa tinem acum cu astra Giurgiu ca acolo joaca Bulgaru(ionita),sau hai la Chiajna ca a fost Maftei acolo….Fratilor asta se intampla pentru ca am fost prosti si ne-am lasat amagiti de un proiect zugravit frumos dar in esenta a fost doar un vis.Deci,primaria nu a dat nici un ban pana acum,atunci de ce jucam cu primaria pe tricouri? De ce nu ne spune si noua nimeni nimik? Chiar noi nu contam decat atunci cand mergem la stadion sa cumparam bilete? Burca de ce nu iese la televizor sa ne spuna ce proiect exista,ce au de gand sa faca in continuare,cati bani exista acum in club,etc….Cum adica un sofer de taxi pune semnatura in numele echipei? ne-ati aburit ca aduceti jucatori de valoare si voi ce faceti? vreti performanta cu juniorii si cu 2 sau 3 jucatori care se vede ca deja nu mai fac fatza? ati promis academie nu azil de lux….Sau acum sunt bani si vin toate „vedetele „inapoi de pe unde au fost? Fratilor nu avem nevoie de mercenari,puneti oameni capabili in functii de conducere,oameni care stiu management,care cunosc cum se conduce un club…General de securitate? Bai vorbim de Rapid,ce inseamna toate astea? Va bateti joc de noi? Pancule tu acum taci ? de ce nu isi sa spui ceva sau denunta mizeriile astea,nu fi partas la aceste magarii.Noi am venit aici pentru tine,nu pentru Burca,nu pentru Ovidiu Nahoi,sau alti din club aristocratic….Pancule vrem sa ne spui ce se intampla….Nico ne-a mai dezamagit odata ,stie el foarte bine ce a facut cu t2…,dar tu? De ce Afc a putut sa va opreasca sa luati personalitate? Asta inseamna ca au dreptate si ca ei sunt Rapidul? este adevarat ca anul trecut ai vrut sa joci la Afc si ai spus ca este adevaratul Rapid? Te rugam sa ne spui,sa stim ce avem de facut,Rapidul nu a fost si nu va fi sluga politica a nimanui si nici bataia de joc a cuiva.Cred ca trebuia sa o luam de la ZERO,fara aceste entităti Revevivus sau cum se cheama ,aristocrați etc…Nu cred ca Copos ia dat afara pe acesti aristocrati ca erau ei baieti buni.Ce implicare are primăria? ce bani are echipa in cont la ora asta? cine a luat decizia sa se doneze banii de pe bilete din cupa? pe noi cei care dam banii de ce nu ne-a intrebat nimeni?

 24. a INVIAT hory, a inviat samanta de VRAjbă si Dihonie! cât de răi sunteți1 voi nu vreti binele RAPIDULUI, VĂ TREBUIE UN CONTROL PSIHIATRIC! MAI STITI CEVA IN AFARĂ DE A INJURA SI JIGNI? nu!

 25. Nu ştiu cine e calul şi cine prostul, dar eu mor de tristeţe. Nu e corect ca Rapid să fie târât în atâtea mizerii!

 26. Incredibil! Pentru mine Academia nu mai există din acest moment! Mi se rupe inima că sunt acolo Pancone şi Nico, dar n-am ce face. La aşa ceva nu pot fi părtaş!

 27. E normal sa apara, dar parca sunt tot mai putini. ca doar nu crede cineva ca sunt platiti, asa cand vad si ei evidenta bat in retragere. se multumesc cei ramasi cu ulei si faina, tipic…

 28. Am crezut orbeste in Pancu si Niculae! Am mers la meciuri sa ii vad pe ei jucand si imi aduc aminte cum spuneau ca daca e ceva necurat cu acest proiect se vor da la o parte. Sunt curios acum daca se tin de cuvant! Ma uit acum la acest documente incredibile si ma intreb cum poti minti asa mii de oameni?! Sigur, nu ei doi sunt viniovatii… Dar daca stiu de treburile astea ar trebui sa le fie rusine. Daca nu, e clar ca trebuie sa faca pasul in sapte. e trist, dar adevarat….

 29. stai calm fratele meu ca sunt plecat din tara de 34 ani poate nici nu erai nascut imi pare rau ca te deranjez poate dar macar intelegi ce zic incearca sa nu mai judeci atata

 30. Numai ei stiu ce fac si ce invart. asa cum sunt documentele astea ,sigur mai sunt multe alte nereguli. mi as dori ca rapidistii sa inteleaga ca daca Pancu si Niculae joaca la o echipa nu inseamna ca aia e Rapid. Pentru ca Academia chiar nu are treaba cu Rapid.

 31. Astia nu stiu de capul lor , totul e o cacealma. oare cat mai au de gand sa ne minta ca au vreo legatura cu Rapid..? Academia NU E Rapid!

 32. ba am impresia ca nu te duce capul prea tare ce ura cand e evident ce se intampla aici nu stie nimeni de capul lor mai apar si dastia ca tine care traiesc in lumea lor. poate esti votant cu ei si se explica…

 33. nu se poate asa sintem de rasul curcilor cu asa lucruri nu poti avea un wekend linistit ca imediat apar dastea tot ce pot zice e ca hotia e mare sis e vede clar ca pe nimeni nu intereseaza defapt de rapid ci toti vor sa traga. a fost o minciuna acum imi dau seama si nu stiu incotro se duce. as vrea sa spuna pancu si nico ceva ca nu se mai poate oare cum stau in toata mizeria asta. am sperat degeaba uite ca iar iese mizeria la iveala. fratilor nu ne mai mintit ca ajungem rau si mai puneti suflet ca ce faceti nu e bine!!!!

 34. De cateva saptamani acord atentie mai mare unor aspecte care apar.Am avut o oarecare indoiala cu proiectul cel nou alaturi de Nico si Pancone dar cand am vazut stadionul plin am plans de bucurie.Imi pare rau sa spun asta dar totul se pare ca a fost doar o farsa.Nu exista transparenta si nu vad cum putem continua neavand nimic din toate lucrurile promise la inceputul acestei povesti cu primaria.Nu avem palmaresul si nici emblema se pare.Nu suntem Rapid.

 35. Au și apărut trolii cacademicienilor sa infecteze aici ca nu cumva sa apară opinii corecte sau suporteri care sa ridice semne de întrebare. GATA BĂIEȚI! AȚI PUS-O! CHIAR PENAL RĂU… ÎNCEPE LUMEA SA SE CONVINGĂ DE VOI.

 36. Răutăți, răutăți, răutăți,redacționale non stop. AFC rapid are datorii enorme,fotbal joaca sa rămână tot în liga 4,dar redacția se ține de comentarii care chiar nu ne interesează. Noi vrem Fotbal de calitate și existența unui singur club Rapid FARA datorii. Uniti-va cu academia Rapid,pt că acolo joaca adevărații rapidiști,altfel cu răutățile pe care le faceți nu numai că nu ce-ți promova niciodată în liga 3,dar cu atâta datori va veți și desființa,pt că deja și voi sunteți falimentari. Lăsați ura,uniti-va și jucați fotbal,nu ne interesează marca și ce a fost în trecut,numai inculți se gândesc la trecut. Prezentul contează,liniștea,promovarea în liga 3,și o singura echipa Rapid,și fără nici o datorie.

LĂSAȚI UN MESAJ