OFICIAL / Daniel Pancu şi-a anunţat retragerea

ProSport Rapid
Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Daniel Pancu a anunţat că cel mai probabil va pune capăt activităţii fotbalistice la finalul sezonului din Liga 4. Acolo unde încearcă promovarea cu Academia în eşalonul superior, scrie ProSport. Astfel, Pancu ar urma să se retragă la aproape 41 de ani din fotbal. Anunţul actualului jucător al Academiei a fost făcut în studioul Realitatea TV: “Pasiunea nebună pentru Rapid m-a făcut să revin. A venit iniţiativa primarului de la Sectorul 1 al Capitalei, am răspuns prezent, am venit cu sufletul. Eu consider că Rapid, Steaua, Dinamo, U Cluj, Timişoara, Craiova sunt echipele care vor reda farmecul fotbalului românesc.”

Pancu: „Un gol cu steaua sau cu Venus, acelaşi lucru!”

Legenda echipei de lângă Podul Grant a făcut ulterior câteva precizări legate de activitatea sa la Academia. „Campionatul românesc suferă, interesul este scăzut, nivelul e scăzut. Acum se redresează puţin lucrurile, pentru că vin tineri talentaţi. E acelaşi lucru atunci când înscriu un gol cu Venus sau cu Steaua, e acelaşi lucru. Voi duce acest an până la capăt, pentru că asta ne-a fost înţelegerea la început. După acest sezon… aproape sigur va veni momentul”, a declarat Pancu la Realitatea TV, citat de ProSport. În acest moment, Daniel Pancu poartă, aşa cum era normal, tricoul cu numărul 10 la Academia, echipa antrenată de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif.

ProSport face rezumat al carierei lui Pancu

Pancu are şansa de a-şi încheia carierea cu o promovare în Liga 3 cu Academia. Totuşi, lupta la vârful seriei este foarte strânsă. Steaua a reuşit în ultima etapă să preia şefia clasamentului după ce giuleştenii au condus aproape de la începutul sezonului.  Daniel Pancu este campion al României cu Rapid, în sezonul 1998-1999, şi campion al Turciei cu Besiktas, în sezonul 2002-2003. De-a lungul carierei sale, Pancu a mai evoluat la: Poli Iaşi, Rapid, Cesena, Besiktas, Bursaspor, Terek Grozy, CSKA Sofia, FC Vaslui şi FC Voluntari, încheie ProSport.

3 COMENTARII

 1. să spui aici că steaua și dinamo sunt echipe care aduc farmec fotbalului românesc mi se pare pur și simplu o insultă.
  trebuie readuse în circuit echipele cu nume de rezonanță – vezi „echipe de fotbal românești din perioada interbelică”.
  sunt atât de scârbit când văd că sportul în românia de azi înseamna tot dinamo și steaua – nici nu mă mai interesează.
  „dinamo” și „steaua” sunt nume comuniste care făceau propagandă perioadei de tristă amintire, nu contează statutul lor actual.
  dacă nici pancu nu vede asta, m-am lămurit.

 2. Domnule Admin, asta e vestea cea mai trista pt Rapid! Cred ca ar merita un scaun la centrul terenului si de acolo sa conduca echipa!
  V am raspuns pe larg la replica data de Dumneavoastra, la articolul „Toți se dau mari rapidiști…” Imi puteti raspunde aici! Daca mai aveti disponibilitatea si plăcerea dialogului! SAu unde putem avea o conversatie mai directa! Multumesc! Numai bine!