Bombă! Play-off-ul din Liga 4 pe Arena Naţională!

Arena Naţională ProSport
ProSport scrie despre organizarea pe Arena Nationala

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Șefii fotbalului bucureștean iau în calcul să joace play-off-ul acestui sezon pe un stadion de nivelul Ligii Campionilor! Anume chiar Arena Naţională, cel mai mare stadion din România! Ţinând cont că csa steaua și Academia Rapid vor fi echipele care au cele mai mari şanse să se lupte direct pentru promovare până la final. Astfel, conform surselor gsp.ro, oficialii AMFB vor să propună în ședința care va avea loc la finalul sezonului regulat două stadioane pentru desfășurarea play-off-ului. Este vorba despre Arena Națională (55.000 de locuri) și stadionul lui Juventus București (3.000 de locuri).

AMFB vrea spectacol total pe Arena Naţională

„Vrem să fie un spectacol pe cinste și să profităm de faptul că se vor întâlni, cel mai probabil, csa steaua și Academia Rapid. Încă nu știm stadionul pe care se va juca play-off-ul. Dar luăm în calcul foarte serios să o facem pe Arena Națională. Sau pe stadionul Juventus din Colentina. Arena Națională e prima noastră variantă. Vrem să oferim spectatorilor tot confortul pentru a urmări play-off-ul. Fiindcă acesta va fi mai încins ca niciodată. Decizia definitivă va fi luată într-o ședință care va avea loc la finalul sezonului regulat”, a declarat un oficial al AMFB pentru gsp.ro.

Cum arată în prezent clasamentul

În play-off merg primele 4 echipe clasate în Liga a 4-a din București. Aceste 4 formații vor începe play-off-ul cu un număr de puncte corespunzător poziției ocupate în sezonul regulat. Spre exemplu, dacă s-ar începe acum play-off-ul, Academia Rapid ar porni cu trei puncte, csa steaua cu două, Tricolor cu un singur punct, iar Dinamo cu 0 puncte. Cine câștigă play-off-ul va juca un meci de baraj în dublă manșă cu câștigătoarea play-off-ului dintr-un județ alăturat. Cel mai probabil Dâmbovița. După 13 etape, Academia Rapid e lider în Liga a 4-a, cu 35 de puncte. La trei lungimi peste csa steaua, care are însă un meci mai puțin. Podiumul e completat de AS Tricolor, cu 30 de puncte. Pe locul 4 e CS FC Dinamo, cu 24 de puncte.

3 COMENTARII

  1. O aiureala sa joci pe un stadion de 50 000 de locuri ! Vor fi la un meci maxim 15 000 de oameni, deci 66 % din tribune vor fi goale…ce imagine ! Si ce sa mai vorbim despre celelalte meciuri !

  2. Care e gandirea, sau cu care parte a corpului s-a gandit cand s-a spus ca a 2-a varianta ar fi stadionul lui Juventus? „Mall arena” ar fi cel putin pe jumatate plina, la un meci Academia Rapid – csa. Atunci, daca iei in calcul „mall arena” si pica varianta asta, cum sa iei in calcul un stadion de 3000 de locuri???

    De ce nu pe stadionul dinamo?

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!