MEMORABIL / Rezervaţia de urşi de la Zărneşti

Zărneşti
La Zărneşti e un loc superb în România

Dacă este un loc în România care trebuie vizitat pentru a admira animalele, aceea este rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Din Râşnov, unde este o frumoasă cetate, pe care dacă nu aţi văzut-o, e usai să o faceţi!!!, mai mergeţi vreo şase kilometri şi undeva la dreapta, înainte să intraţi în oraşul Zărneşti se face un drum care urcă în pădure. Are vreo doi-trei kilometri, dar îţi ia vreo oră să urci dacă eşti pe jos. Totuşi nu recomandăm, pentru că e posibil să mai apară câini neidentificaţi pe drum, a.k.a. de la stâne. Şi nimeni n-ar vrea să ştie cum reacţionează… Aşa că e mai sigur cu maşina. Pentru un program complet şi alte informaţii legate de vizitare consultaţi ampbears.ro.

97 urşi, 97 poveşti triste lângă Zărneşti

După un video sfâşietor, dar extrem de educativ, în care înţelegem că o mână de oameni s-a luptat trei ani pentru ilegalitatea deţinerii în captivitate a animalelor sălbatice, începe turul. Fiecare dintre cei 97 de urşi are povestea lui dureroasă, dar partea bună este că acum toţi arată extrem de bine. Fizic, pentru că psihic probabil nu vor fi vreodată. În rezervaţie există şi lupi, vulpi sau căprioare. Animale recuperate din captivitate unde erau tratate cu brutalitate şi chinuite înfiorător. Perspectiva asupra vieţii va suferi ceva modificări după vizitarea acestui sanctuar. Şi, într-adevăr, să îl vizitezi este un PRIVILEGIU! Iar latura educativă este extrem de însemnată.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Informaţii şi educaţie

După ce vezi un urs dormind în vârful unui copac de 20 de metri înţelegi de ce niciodată nu încerci să te caţări în copac dacă dai nas în nas cu un asemenea uriaş. Afli şi cum sunt excluşi lupii din haite, dar şi alte informaţii extrem de utile. Cu ponturile noi ne oprim aici, pentru că e păcat să dăm prea multe indicii. Mergeţi acolo, e aproape de Braşov. Extrem de aproape. Şi, în mod cert, nu veţi regreta. Nu uitaţi însă să consultaţi site-ul pomenit mai sus. Nu de alta, dar regulile sunt EXTREM DE STRICTE. Aşa cum este, de altfel, normal! Pentru că petecul de pădure de 69 de hectare este al animalelor, nu al oamenilor.

CITEȘTE ȘI  A murit Fathi Taher... Condoleanțe familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ