Maftei a făcut anunţul legat de Academia Rapid!

6
3889
Maftei
Maftei a reuşit o performanţă colosală!

Vasile Maftei se pregăteşte alături de Academia Rapid şi abia aşteaptă iarna pentru a putea evolua la echipa din Giuleşti. ”Stau bine, mai greu e cu actele, că nu pot să fiu legitimat. Până la iarnă nu am ce să fac, aştept. Mă antrenez şi eu cu ei, sperăm că de la iarna să ne reorganizăm un pic. Sperăm şi să facem lucrurile să meargă aşa cum trebuie”, a declarat Vasile Maftei la Telekom Sport. Fundaşul a jucat pentru AFC Rapid şi apoi SC FC Rapid SA între 2001 şi 2009. An în care a plecat la Unirea Urziceni. Pentru a juca în Liga Campionilor alături de ialomiţeni.

Maftei vrea să vină la Academia Rapid

Maftei îşi doreşte să-şi încheie cariera la Academia Rapid. ”Important e că s-a pornit un nou proiect, din care fac parte şi prietenii mei. Sper să ajut şi eu din iarna cu ce pot! Chiar am spus-o de nenumărate ori că visul meu e să mă retrag de la Rapid”, a mai spus rapidistul. Ultima echipă la care a evoluat Maftei a fost FC Voluntari. Acesta a contribuit din plin la cele două trofee din istoria clubului. Este vorba despre Cupa şi Supercupa României, câştigate în acest an.

6 COMENTARII

  1. Bai oameni buni Pancu ,Nico,Maftei,Lobonț, ect ect au jucat pt RAPID BUCUREȘTI repet RAPID BUCUREȘTI .și vor JUCA TOT PT RAPID BUCUREȘTI. …..În rest afc ,fc,academia sunt doar niște titulaturi de societăți ….Nu mai faceți aceste greșeli sa alipitI RAPIDUL cu aceste denumiri de societăți RAPIDUL ESTE UNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE ÎN INIMILE NOASTRE ….HAI RAPID