FINAL / Academia Rapid – Venus Bucuresti 26-1

Daniel Niculae
Daniel Niculae a marcat şi apoi a vorbit despre situaţia de la Aacademia Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Academia Rapid a invins Venus Bucuresti cu scorul de 26-1. Golurile pot fi vazute mai jos, in inregistrarea integrala a partidei.

2 COMENTARII

  1. […] Academia Rapid – Venus Bucureşti 26-1. Este scorul sec care stă scris pe tabela de marcaj a bătrânului Giuleşti. Ultimul meci de liga 4 care se joacă aici în acest an 2017 produce un scor cum, fără îndoială, nu s-a mai înregistrat vreodată în Giuleşti. Iar diferenţa asta este una care, fără dubii, nu s-a mai consumat la vreun sport în care e implicat numele Rapid. Chiar şi la nivel mondial aşa ceva este rar. Lucian Goge – 9 goluri, Daniel Niculae – 6, Alex Iacob – 3, Daniel Pancu şi Radu Bădiţă – câte 2 Cătălin Bărbălău, Alex Dumitru, Adrian Boian, Radu Bădiţă, Daniel Burcea – câte 1. Sunt cifre reci, aşa ca şi desfăşurarea meciului. Până la pauză totul a fost decent… Mă rog, în limita în care ar fi putut fi, având în vedere calitatea inexistentă a oaspeţilor. […]

  2. Bravo băieților noștri! AFC prinde play-off-ul iar Academia cred ca rămâne pe primul loc chiar dacă nu joaca în ultima etapa. Hai RAPID!!!