LANSARE CARTE / „De ce susţin Rapidul!”

De ce susţin Rapidul
De ce susţin Rapidul este scrisă

Anunţăm prin intermediul acestui articol, cu o deosebită plăcere, că oprea scrisă de Gheorghe Scurtu, „De ce susţin Rapidul”, se va lansa oficial! Evenimentul are loc sâmbătă, 11 noiembrie, ora 15, în Sala Polivalentă Rapid. Cartea este una de excepţie, care conţine repere istorice legate de Rapid, dar şi întâmplări personale ale autorului. Cel care simpatizează cu Rapid de… 70 de ani!

„De ce susţin Rapidul” şi prin comandă! Lansare: 11 noiembrie, ora 15, Sala Rapid!

Toţi rapidiştii sunt aşteptaţi sâmbătă, 11 noiembrie, ora 15, în Sala Polivalentă Rapid pentru lansarea cărţii „De ce susţin Rapidul”. Mai ales că la ora 16 începe şi meciul echipei de handbal CS Rapid! Pentru cei interesaţi de un exemplar al cărţii şi care nu pot ajunge la lansare şi-l pot procura comandând AICI.

3 COMENTARII

  1. Pe vremuri i se mai spunea si Scurtu „Nebunu”. Nebun dupa Rapid, desigur. Si asta pentru simplul fapt ca Rapidul a fost, este si va fi cea mai frumoasa nebunie. Am citit cartea de doua ori. Acum o parcurg a treia oara. M-a dus in vremuri netraite de mine si mi-a creat acea dependenta de atemporalitate. Poate tot un nebun si eu… Din egoism v-as putea indemna sa nu cumparati aceasta carte, sa nu o cititi si sa ramaneti niste simpli oameni normali. Anormalii au creat evolutia. Voi alegeti…