Ioniţă: „Ca steaua să fie cea mai bună ar trebui să mă aibă, dar nu se poate!”

Alex Ioniţă fcsb
Alex Ioniţă, mesaj pentru fcsb

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Alexandru Ioniță a deschis drumul spre victoria Astrei cu fcsb, scor 2-0. Mijlocaşul a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Fostul jucător al Rapidului a anunțat că a primit mesaje de încurajare înainte de meci de la anti-steliști cunoscuți. Precum sunt Daniel Niculae, Cristi Săpunaru sau Cosmin Moți. Primii doi mari rapidişti şi ultimul „câine” până la moarte. Asta în ciuda faptului că Astra ar putea să o lase pe Dinamo în afara play-off-ului!

Ioniţă: „Iubesc Rapid!”

La finalul meciului, Alex a avut un discurs sublim. În care şi-a subliniat din nou dragostea pe care o poartă echipei care l-a crescut. ”Iubesc Rapid și mă împiedică să merg la ei (n.r. – fcsb dacă e ofertă, dar nu se pune problema de așa ceva. Le mulțumesc lui Nico, Săpunaru și lui Moți că ne-au încurajat înainte de meci. Știu că avem ce învăța de la ei sunt modele de urmat. Eu oricum țin cu CFR Cluj în lupta pentru titlu”, a spus Ioniță, la flash-interviu, conform  digisport.ro. Clujenii au profitat de pasul greşit al fcsb şi după 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe s-au distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

Astra continuă să îi ia faţa lui Dinamo

”Ca steaua să ajunga cea mai bună echipă din România ar trebui să mă aibă pe mine. Dar nu o să poată asta niciodată”, a adăugat Ioniță după meci. Alex a dovedit că îşi cunoaşte valoarea şi că este conştient de ceea ce poate! În acest moment, Astra a rămas la patru puncte în faţa lui Dinamo Bucureşti. Cele două echipe se luptă pentru ultimul loc de play-off, cu șapte etape rămase de jucat din sezonul regulat. Calificara giurgiuvenilor în dauna dinamoviştilor ar fi o surpriză de uriaşe proporţii. În 2017 se mai joacă încă trei etape din returul sezonului regulat. Aşadar, totul se decide în primăvară.