Gheorghe Scurtu: „Se irosesc prea multe energii pentru a crea prapastie”

Gheorghe Scurtu Academia
Gheorghe Scurtu şi-a lansat cartea la Târgul de Carte, acum a vorbit despre Academia

Pe 24 noiembrie a avut loc, la Targul de Carte GAUDEAMUS 2017, lansarea nationala a cartii „De ce sustin Rapidul”. Scrisa de maestrul Gheorghe Scurtu. In discursul care a urmat alocutiunii tinute de catre Viorel Kraus, autorul cartii pe care o puteti comanda din Fan Shop 1923, a spus urmatoarele:

In cartea „De ce sustin Rapidul” am un capitol in care arat ca ar trebui sa fie o unire intre cele doua echipe, Academia si AFC Rapid. insa fiecare are cativa exponenti care cu ajutorul facebook-ului incearca sa rupa orice ata care s-ar putea prinde intre ei. O sa vina Craciunul, lumea o sa se potoleasca si poate la anul o sa fie mai bine(…). Cele doua formatii epuizeaza foarte multe energii pentru a crea prapastie. iar in noua mea carte „De ce se cearta rapidistii” voi explica in detaliu motivele reale sau inchipuite. care contribuie la aceasta stare de fapt.

Imagini in exclusivitate de la lansare puteti urmari mai jos:

Cartea „De ce sustin Rapidul” scrisă de Gheorghe Scurtu poate fi achizitionata AICI.

6 COMENTARII

  1. Subscriu! Drepturi și RESPONSABILITĂȚI ! Manoliu pretinde ca deține ceva ce nu are pe de-a-ntregul, cu responsabilități, adică datorii pe care nu le-a achitat preluând abuziv și predând mai departe ștafeta datoriilor către licitație, vrandu-se a se vinde suporterilor emblema și deci și povara datoriilor și deciziilor dezastruoase din trecut ale întregii ex-conduceri. Va recomand sa citiți Zydocomuna, sper sa reapară cartea sau pur și simplu vizitați cimitirul evreiesc de pe lângă stadionul Progresul. Societatea noastra a fost permeata de mentalitatea jidovio-tiganeasco-musulmană. Este extrem, noi suntem considerati goymi de evrei(Comuniștii toți s-au declarat atei dar destui au rămas cu comunismul fiind plăsmuirea Talmudului, kaffour(kafir) de musulmani(patroni turci Taher), de originile egypto-siriene ale unor etnici Rromani sunteți obișnuiți, dar securiștii țigani mongoloizi tot caută înavuțirea cu orice preț pe spatele altora(Negoita, Badea mari patroni de prostituție hoteliera și firme de securitate specifice lipitoare). Tot buzunarul lor își apara…Câte nume inventate in Zydocomuna pentru evrei puși pe furat. Oamenii ăștia… Ați pasat responsabilitatea/datoria, dați înapoi la marii Maeștrii ai deciziilor, ce procese urmează doar datoria trebuie sa urmeze pe cel cu greșeala din funcția la vremea ei.Ex-patroni, ex-finanțatori, ex-acționari cu contribuție la decizie. Hai, domnule Manoliu, ce mai așteptați sau înseamnă ca nu aveți niciun drept dobândit legal și doar jaf de tipul vânzării Cucumințeniei Pământului știți?!

  2. Domnule coleg de suferințe rapi-triste, Barbarosa! Mă bucur amar că avem să împărtășim aceeași părere, in imprejurări mai dramatice decat cei „6 ani B”, cu care ne muscau dusmanii eterni, cand ne-am intors pe fostul „23”! Ce cuplaje! Păi de aia am simtit nevoia sa ma exprim! N am mai putut! Citeam de doua ori pe zi acest site! Si nu mai semana cu nimic din ceea ce ce simteam cand mergeam cu Rapidul, măcar la Giurgiu, Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Campina, Oltenița sau Brasov etc… Vremuri trecute! Sa nu ramanem doar cu ele! Murim si moare cu noi spiritul rapidismului ca o categorie socio-filosofica! Nu spun vorbe mari! Dar avea dreptate Maestrul: Rapidul e o stare de spirit, e curajul de a spune nu, e refuzul de a te supune lui NU, e un exercitiu al gandirii si simtirii profunde! Am citat dinadins fragmentar sau parafrazand, interpretand!… Hai sa facem ceva si sa-i aducem la aceeasi gandire si pe acesti rapidisti pătimași, că patima in dragoste o distruge! Sa visam inca: RAPID NU VA MURI!

  3. stimate d-le rapitrist 1923, cred ca intreaga suflare rapidisat e tot atat de trista ca si D-vostra, se sub intelege,nu? la tot ce am expus impreuna n-ar fi mai bine SA-I MOBILIZAM pe cei in cauza, din academie, respectiv pe. Pancu, Nico, Burca, primaria si nu numai. cititi, va rog, cu atentie, raspunsul lui admin de la rubrica”toti se dau mari rapidisti si nimeni vrea marca …”si veti intelege ca ei, afc-ul o detine,( precum si inca alte 3 marci) si ca de fapt si de drept de la ei ar trebuii cumparata si nu prin licitatia lui mihai florea care n-are nimc in comun cu marcile detinute de acest afc.
    Proiectul trebuie sa mearga inainte,indiferent ca se va numi Academia CFR Bucuresti sau Locomotiva, noi, specatorii, cum ati subiliniat si D-vstra nu ne va impiedica nimeni sa folosim in continuare numele drag RAPID. si inca ceva, sa se incheie odata cu acuzatiile ca vom fi sprijiniti de primarie, nu suntem singurul club din tara in aceasta situatie. primaria apartine tuturor oamenlor platitori de impozite, indiferent de convingerile politice, si ca D-l primar Tudorache si-a oferit disponibilitatea de ajuta cinste lui.

  4. Maestre mare si devotat rapidist Gheorghe Scurtu! Mă simt onorat să mărturisesc cu modestie că. în anii 80, am semnat articole (nu scrisori!) alături de dumneavoastră şi alţi maeştri, în programele de meci ale Rapiduleţului! Aveau tiraje de 30.000 ex. cel puţin! Prin intermediul lui Radu Călin Cristea. El se ocupa atunci de program, eu lucram in presa studentească şi culturală. Mi-e dor de acel Rapid! Asa, prigonit, echipă de sector – tot o primărie, a sectorului 6, ne-a salvat! AFC-ul tine de stampilă! Si de niste gasti interesate material, de cea mai josnică speţă! Stiu, asta vreti sa spuneti! Ştim toţi, numai nişte rătăciţi analfabeti na mai păteayă pe aici si in tribune!Vă propun să propagăm o ideea care ar putea fi viabilă care, vad cu satisfactie, a incoltit si in mintea altor rapidişti:
    Apropo de acreditarea înregistrării marcii Locomotiva sau CFR! Sa ramana cu buza umflata detinatorii ăștia de ștampile! Cine ne va impiedica sa strigam din tribune „Hai Rapid!”? Poate sa se numeasca si fcsb2 in acte, in sufletele noastre si pe buze tot Rapid1923 va fi! Ar putea fi o paasare Phoennix! Hai sa o numim GIULEȘTINA! Hai sa ne grabim sa inregistram la OSIM marca! Ce ziceti! Costa vreun milion si ceva de bani vechi! Pun eu banii ăștia, stiu si formalitățile OSIM, înregistrăm și sigla tradițională , și gata! Subscrieti la idee? Cu datorii zero gasim și finanțatori! Sa ne demonstram doar atasamentul că și investitorii vor veni! Ar fi pt cine poate o lovitura de marcheting! Cine vine cu mine sa inregistram GIULEȘTINA! Si prin tradiție vom striga tot HAI RAPIDU! HAI REALUL! Se poate! Hai sa ne unim! Sa nu ne mai dezbinăm nătâng! Asta ar însemna moartea definitivă a Rapidului! Sunteti un creator de opinie si de spirit! Vă asigur de tot respectul! HAI RAPIDUL ETERN!

  5. d-le Surdu, D-vstra pledati pt unitate si noi ne dorim acelasi lucru numai ca manoliu a scris, pe acest site, ca nu va accepta NICIODOTA ASOCIEREA cu academia. asa ca trebuie sa cautam alte cai legale pt un proiect viabil. Academia rapid sau de ce nu, Academia CFR Bucuresti sau Locomotiva, sustinuta de primaria sect.1 ar fi o solutie viabila, macar pt o perioada de timp….iar AFC-ul ar trebuie, mai intai, sa participe la licitatia lui mihai florea si numai dupa ce a achitat toate datoriile si creantele solicitate de investorii si actionarii falimentatului FC Rapid S.A, de la care a preluat toate marcile sa se poate considera intradevar adevaratul continuator al rapidului. asa ca d-le manoliu nu aveti numai drepturi ci si datorii pe care nu stiu cum le veti achita…ma surprinde lipsa de profesionalism a lavocatilor academiei, daca nu si cumva prin atragerea in capcana licitatie s- urmarit si altceva.