Decizie minunată înainte de Academia Rapid – Venus

Academia Rapid - csa steaua Giuleşti
Academia Rapid - csa steaua s-a jucat pe Giuleşti

Academia Rapid încearcă din răsputeri să aducă un număr cât mai mare de suporteri aproape. Iar faptul că la ultimele partide numărul spectatorilor la meciurile de pe Giuleşti nu a fost unul aşteptat, conducătorii echipei susţinută de Primăria Sectorului 1 au luat o decizie superbă. Meciul Academia Rapid – Venus se va juca cu intrarea liberă! Partida care se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 19:15 are un statut cu totul special. În fapt, intrarea va fi liberă la peluză, tribuna I şi tribuna a doua. Cine vrea să vadă meciul de la 0 sau oficială trebuie să achite 50 de lei, ca şi până acum. Iar biletele pentru un loc privilegiat pot fi achiziţionate de pe eventim.ro.

Record de 13-0 pentru Academia Rapid

Meciul cu Venus Bucureşti este unul important din mai multe puncte de vedere. Este pentru prima dată când echipa vine pe Giuleşti după vreo 70 de ani de pauză. Mai mult, fiind pe ultimul loc, cu 0 puncte acumulate şi, de departe, cea mai slabă echipă din liga a 4-a, Academia Rapid poate profita din plin. În sensul în care echipa lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif poate termina turul cu o victorie record pe Giuleşti. Reamintim că AFC Rapid a câştigat pe terenul lui Venus, Coresi, cu scorul de 9-0! În timp ce echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 are ca victorie record în acest sezon 13-0, în chiar prima etapă, cu Progresul 2005.

Ultimul meci din tur pentru echipa din Giuleşti

Având în vedere gestul conducătorilor Academiei Rapid, de a lăsa intrarea liberă la meciul cu Venus, ar fi frumos ca Giuleştiul să fie din nou plin. Dacă nu ca la meciul cu csa steaua, măcar pe acolo. Vremea şi ora la care se joacă meciurile este una ideală. De altfel acesta este ultimul meci din tur pe care formaţia de lângă Podul Grant îl dispută, fiindcă adversarul din etapa a 15-a s-a retras la începutul sezonului. Este vorba despre Sportul Studenţesc.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

6 COMENTARII

 1. E cam la mijloc asta. Cand e in timpul saptamanii, nu e bine ca e in timpu saptamanii si suntem la munca. Parca totusi e e mai ok sambata la ora aia, decat miercuri la ora 13. 🙂

  Vorba lui admin, ia familia cu tine la meci. 🙂

  Eu vorbesc, dar nu am inca copii/">copil, si deci, nu stiu cum e. Eu sambata merg la o actiune pe baza de voluntariat la plantat de copaci si ajung la ora 18 in Bucuresti si merg la meci.

  Hai ca se poate cati mai multi pe Giulesti.

  Te salut cu respect!

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 2. Din cate stiam noi, programul rapidistilor cu familia era sa mearga impreuna la meci. Dar se pare ca suntem invechiti… asta e…

 3. Sambata la ora 19.15 nu este deloc o programare ideala. Majoritatea oamenilor au un program cu familia…dar asta e !

 4. Nu stiu cit de minunata este ideea. Din aproape in aproape se va ajunge iarasi la „va rugam sa cumparati bilete de solidaritate”. Desigur, daca doriti sa „dovediti” ca sinteti rapidisti „adevarati”.

  Este greu sa privesti adevarul in fata. Alte echipe anunta spre finalul partidei numarul de spectatori platitori.