„De ce susţin Rapidul”, de Gheorghe Scurtu, lansare Romexpo!

Romexpo
Lansare carte "De ce susţin Rapidul" la Romexpo

După ce Gheorghe Scurtu a lansat pe 11 noiembrie cartea sa „De ce susţin Rapidul” la Sala Polivalentă Rapid, acum a venit rândul prezentării ei la Târgul de Carte. Acesta se consumă în aceste zile la Romexpo. Aşa cum se întâmplă în fiecare an. Rapidiştii care îşi doresc să îşi procure un exemplar o pot face azi, 24 noiembrie. Începând cu ora 18 de la Romexpo, standul editurii „Semne Artemis”.

Lansare la Romexpo de la ora 18

Mai jos aveţi harta locaţiei şi cele mai apropiate mijloace de transport. Centrul expoziţional este foarte aproape de stadionul Coresi. Pe care se joacă de la ora 14 meciul AFC Rapid – CS FC Dinamo. Aşa că puteţi să legaţi cele două evenimente de minune. Aşadar, de la ora 18, Gheorghe Scurtu vă aşteaptă la lansarea cărţii „De ce susţin Rapidul” la Romexpo, standul editurii „Semne Artemis”. Vă garantăm că această operă nu trebuie să lipsească din biblioteca vreunui rapidist sub nicio formă! Detalii unice din istoria clubului vă aşteaptă.

Sursa foto: wikipedia.org

2 COMENTARII

  1. ducetiva fratilor merita am comandat deja multe bucatii pentru mine si prieteni mei cativa straini care stiu un pic romaneste sunt fascinati de pozele din carte unde nau inteles e o adevarata comoara. ar fi frumos si la lansarea asta de la romexpo!!!