Costi Brăileanu sau cum să se lipească un atacant la gol

Costi Brăileanu
Costi Brăileanu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Despre el, Costi Brăileanu, am scris înaintea meciului cu Asalt de etapa precedentă. Nu jucase vreun minut în actualul sezon, din cauza unei probleme serioase la genunchi. A revenit în lot şi, mai mult, a prins chiar loc de titular cu paznicii. Fără a fi refăcut prea bine, Costi a reuşit atunci unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului! La 1-0 pentru AFC Rapid, Costi a reluat din voleu, cu călcâiul (!!!) la colţul lung o centrare de pe stânga. A fost golul care s-a dovedit, până la urmă, că a adus toate punctele pentru echipa lui Andrei Anghel Constantinescu.

Costi Brăileanu, de pe bancă, până în plasă

Împotriva lui CS FC Dinamo, Costi Brăileanu a început pe bancă. Genunchiul dădea din nou semne că nu are chef de fotbal. Protecţia uriaşă din jurul lui vorbea de la sine. Doar că, fix înainte de pauză, atacantul care a făcut parte din aceeaşi generaţie cu Alex Ioniţă II a intrat să ofere un plus în atac. Iar undeva la mijlocul reprizei secunde a dat golul care părea că va aduce alte trei puncte şi un loc 4 echivalent cu o calificare virtuală în play-off la finalul turului. Practic, două goluri vitale în două meciuri în acest sezon. În care Costi Brăileanu a strâns undeva în jurul a 100 de minute în total. Medie excelentă!

Să marchezi golul calificării cu Comprest GIM!

Din păcate, cinismul centralului care a acordat un penalty gratuit pentru CS FC Dinamo în ultima secundă nu i-a oferit şansa lui Costi să se bucure de o nouă victorie prin golul său. Nu e nimic, mai e un retur şi un play-off! Până atunci, marţi, cu Comprest GIM aşteptăm de la Costi Brăileanu golul care să o califice pe AFC Rapid în semifinalele Cupei României, faza pe Bucureşti. Ar fi un final de 2017 de vis pentru atacantul de 23 de ani.