Costi Berechet va face recuperare de… rugbist!

Berechet
Berechet alături de Adi Voicu (dreapta, cu fes)

Adrian Voicu şi Costi Berechet au devenit prieteni la AFC Rapid. Primul a venit ca preparator fizic, alături de antrenorul Andrei Anghel Constantinescu. Costi Berechet era deja unul dintre oamenii de bază ai echipei şi a refuzat să plece, chiar dacă a avut posibilitatea să o facă. Între timp, Adi a plecat de la echipă, dar relaţia construită cu jucătorii a rămas la fel de puternică. Cea cu Berechet este însă una aparte. Asta pentru că Voicu a fost omul cheie în viaţa lui Costi după accidentarea horror din septembrie, de la meciul Romprim – AFC Rapid 1-5. Dubla fractură de tibie şi peroneu, pentru un jucător de liga a 4-a putea însemna sfârşitul carierei. Mai ales dacă nu era tratată cum trebuie.

Adi Voicu a jucat în naţionala României de rugby!

Adi Voicu însă a fost omul care a avut grijă ca totul să decurgă ca la carte. L-a dus pe Costi Berechet la spital, a avut grijă ca operaţia şi tot tratamentul în primele zile, cele mai grele, să fie ca la carte. Iar la final, din factura destul de consistentă ce a venit, atacantul nu a trebuit să achite nimic. A fost un moment hotărâtor pentru destinul lui de sportiv şi lucrurile nu se opresc aici. Asta pentru că Adi Voicu vrea să îl ajute pe fotbalist să se pună pe picioare mai bine decât a fost vreodată. Şi există toate premisele pentru asta! Adi nu e rapidist. A jucat rugby de înaltă performanţă la Dinamo până în 2006. Ba chiar a jucat şi în naţionala României în 2002. Un sportiv care a ajuns la cel mai înalt nivel. Ştie ce înseamnă succesul, dar mai ales greutăţile.

Berechet alături de Mihai Lazăr, unul dintre cei mai buni tricolori

Berechet, „ameninţat” de fostul rugbist

Aşa că şi-a pus în cap să îl facă un „monstru” pe Bere. „Ţiplă te scot în 2018! Eşti pariul meu din fotbal!”, i-a spus Adi la meciul de rugby România – Samoa. Costi a prins şi de gustul acestui sport şi pare tot mai interesat să facă o masă musculară care să îl facă să uite cât mai repede dramaticul an 2017. În mod cert va reuşi, iar recuperarea va începe extrem de curând. Promptitudinea intervenţiei, a tratamentului şi faptul că organismul este tânăr l-au ajutat pe Berechet să se vindece nesperat de bine şi chiar să păşească aproape singur, cu puţin ajutor din partea cârjelor. Masa musculară trebuie recuperată. Şi apoi dezvoltată. Iar Berechet, cu ajutorul lui Adi Voicu, ar putea ajunge cea mai bună versiune a sa de până acum. Premisele există!

3 COMENTARII

  1. Observ ca nu vorbiți de accidentarea lui Adrian Mitea de la Academia in meciul Venus și starea lui. Sa înțeleg ca e o sănătos ?

  2. bravo costi trage tare si vei ajunge iar sus e bine ca mai sunt si oameni care sunt alaturi in astfel de momente groaznice. dute cu incredere si recupereazate fiinca RAPID are nevoie de tine!!!