Constantin Schumacher acuză: „Şapte de la prima echipă!”

Constantin Schumacher
Constantin Schumacher

Academia Rapid a învins-o cu 2-0 pe Metaloglobus II. Partida a fost una mult mai dificilă decât o anticipau giuleştenii, ambele goluri venind după minutul 60. După meci însă, antrenorul gazdelor, Constantin Schumacher, a elucidat misterul. Metaloglobus a folosit nu mai puţin de şapte jucători de la prima echipă. Interesant este că formaţia aflată în Liga a 2-a a jucat tot astăzi, câştigând cu 1-0 deplasarea de la Mioveni.

Constantin Schumacher a dezvăluit misterul

„A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat până acum. Au adus 7 jucători de la prima echipă, care evoluează în Liga a 2-a. Sunt bucuros că echipa mea e în creştere şi joacă un fotbal frumos. Sper să continuăm la fel şi în viitor”, a declarat după meci Constantin Schumacher, conform telekomsport.ro. Totuşi, este de menţionat că Metaloglobus a învins, în aceeaşi zi, în liga a 2-a, în deplasare la CS Mioveni cu 1-0. Iar cei care au intrat în acel meci nu puteau juca şi în Giuleşti. Aşa că, cel mai probabil, chiar şi dacă au adus jucători de la prima echipă, aceştia nu au prins minute acolo decât rar de tot.

Sursa foto: bzb.ro

3 COMENTARII

  1. Nu ma mira nici ca AFC Rapid are tricouri cu însemnele unui club din Elveția cu origini musulmane, Admira. Putem „admira ” de asemenea existența in limba romană și a cuvântului, asta ne face un neam turcit!

  2. Nu exista scuze.
    Se vede de la o posta ca echipa nu leaga mai nimic.
    Daca o mai tinem asa la anul incepem tot din L4.
    Fara suparare. Este realitatea cruda.