Cezar Georgescu a fluierat împotriva AFC Rapid

Cezar Georgescu ProSport Rapid
Cezar Georgescu la centru în meciul AFC Rapid - CS FC Dinamo, deconspirat în ProSport

A trecut mai bine de o zi de la grozăvia AFC Rapid – CS FC Dinamo 1-1. Durerea provocată de arbitrul Cezar Georgescu nu a trecut, aşa că ne-am propus să vi-l prezentăm puţin. Pentru că acesta a inventat un penalty în minutul 90+4 pentru ca dinamoviştii, vă lăsăm şi aici ceva, poate doriţi să îi transmiteţi un mesaj. Surpriză! În minutul 90+6 la meciul Asalt – AFC Rapid 1-2, arbitrul fluieră prelung, când gazdele atacau şi cu portarul în careul lui Stamate. Iar mâna pare că se duce spre punctul de la 11 metri. Deja dăduse doi oameni gratuit afară echipei lui Constantinescu şi iertase de un roşu evident un paznic. Am văzut cum dispar două puncte ca gheaţa la contactul cu temperatura pozitivă.

Primul semn, două galbene în loc de două roşii

Nu ştim dacă a fost eroare, cinism sau pur şi simplu iluzie optică. Cert e că s-a dat fault în atac, cum era normal. AFC Rapid a luat atunci trei puncte de aur în condiţii extrem de vitrege de arbitraj. Părea că ce e mai greu a trecut. Mai ales că meciul cu CS FC Dinamo părea să se ducă în direcţia normală, logică. Cezar Georgescu nu ieşise în evidenţă până spre final. Atunci, la un clinci în care dinamoviştii au fost extrem de agresivi, le-a dat acestora două galbene. Chiar dacă avea acoperire fără probleme pentru două roşii. Portarul a bruscat, iar numărul 8 a lovit! Ne-am spus, până la urmă, că nu au fost agresiuni brutale. Şi, până la urmă, e liga a 4-a, iar arbitrul poate nu voia să scape meciul din mână. AFC Rapid mai avea şi 1-0, aşa că e normal să fim mai toleranţi.

Cezar Georgescu a arbitrat şi AFC Rapid – AS Tricolor 2-4

Apoi urmează prelungirile. Stângăciile celor de la Dinamo sunt atât de mari încât n-au cum să dea gol nici dacă se joacă 180 de minute fără întrerupere. La ultima fază, teoretic, un rapidist e busculat violent în careu, apoi şutul unui dinamovist se izbeşte, din nici doi metri de alt jucător vişiniu. Fluier! Suntem relaxaţi că decizia nu poate fi decât fault în atac. E evident! Dar nu, Cezar Georgescu arată punctul cu var! 11 metri, gol şi se pierd două puncte de aur! Nu înţelegem ce se întâmplă, dar ne amintim, subit, că acelaşi om a fost la centru şi la meciul cu… AFC Rapid – AS Tricolor 2-4. Un meci dominat de gazde, dar pierdut pe nişte greşeli colosale de arbitraj. În faţa unui adversar controversat. Nu prea credem noi în coincidenţe, dar ce mai este de spus?! Doar că atunci, la acel meci, centralul a ieşit şi coordona, se pare, sancţiunile de pe margine.

Ruşine! Ruşine! Ruşine!

A acuzat o întindere, dar informaţiile 1923.ro spun că, se pare, a doua zi a arbitrat, fără probleme, un meci la juniori. Mai mult, legenda spune, se pare, că Cezar Georgescu a avut şi un limbaj deloc potrivit cu mai mulţi jucători. Şi nu doar o dată! Nu ştim cum, mai ales că fizicul nu-l recomandă deloc. Şi o vagă impresie ne spune că nici inteligenţa, dar cine ştie… Nu mai contează însă, voi priviţi-l, citiţi asta şi să îl ţineţi minte… Poate citeşti şi tu, Cezare, şi o să îţi fie ruşine pentru ce ai făcut. Când distrugi astfel munca unor oameni care nu ţi-au făcut vreun rău, nu ai cum să ai obiective îndrăzneţe pentru viitor… Am fi putut să înjurăm, să fim mai agresivi în exprimare. Dar nu are rost, pentru că oricum nu se schimbă nimic. Cert este că acesta este nivelul în România. Mai trist e că nimic nu este întâmplător.

4 COMENTARII

  1. Poate reusiti si voi sa filmati fiecare meci al AFC-ului din retur, ca de cand ne amenintati ca o faceti m-am cam plictisit. Anul trecut am vazut toate meciurile AFC-ului, anul asta 0. Am urmarit fiecare meci al ACADEMIEI si am vazut ca suntem furati des. Luati si voi exemplul lui carmen care au cont pe youtube si isi filmeaza fiecare meci. Daca e sa ma iau doar dupa spusele admin-ului, poate ca ne minte poate ca nu, nu prea stiu ce sa cred.

  2. Astept comentariile numitului „liviu ca punct”, un infocat lătrău ” benevol” al academistocratilor, care ne va spune ca acest mascarici de fluieras a arbitrat exceptional si ca de fapt AFC RAPID BUCURESTI nici nu ar exista (voma exprimata in scris si de catre cacademicianul Noroi).

LĂSAȚI UN MESAJ