VIDEO / Carmen bagă în teren… suporteri!

Carmen
Carmen

Carmen Bucureşti, echipă reînfiinţată după 70 de ani, are o strategie fabuloasă. Rivala celor de la Academia Rapid şi AFC Rapid a lansat mai multe tipuri de carduri pentru fani. Unul dintre ele iese însă, cu mult, din comun. Dacă Silver (100 lei), Gold (200 lei) şi Platinum (500 lei) sunt pachete decente şi relativ folosite de multe echipe cu pretenţii pentru suporteri, Diamond are ceva cu totul deosebit. În primul rând, pentru a avea un astfel de card, trebuie să achiţi… 4500 lei! Adică, da, 1000 de euro. Ceea ce la un club de liga a 4-a, fie şi unul de tradiţie, e o sumă incredibilă. Partea mai interesantă de acum urmează.

Ce conţine cardul Diamond al Carmen

Întâi vă prezentăm ce conţine pachetul de care beneficiază cei care achită aceşti bani. Şi pe urmă vom comenta un pic pe marginea lui. Aşadar, cine îşi ia cardul de suporter Diamond (4500 lei):

  • Fan box: cutie amintiri, eșarfă, pix, calendar, scrisoare:
  • Intrare gratuită la meciurile de acasă+10 invitații
  • 20% reducere merchandising
  • Echipament complet personalizat (tricou acasă/deplasare, trening, geantă)
  • Acces la vestiare înainte de meci
  • Acces pe banca de rezerve în condițiile clubului
  • Antrenamente alături de lot
  • Șansa de a juca într-un meci oficial pentru FC Carmen București

Pot juca şi… femei?!

Analizând lista de mai sus observăm că epilogul este şi cel mai interesant. Anume acela care îţi dă dreptul să joci într-un meci oficial pentru Carmen Bucureşti. Aici limita dintre profesionalismul clubului şi un grad de amatorism este foarte sensibilă. Dar judecând după nivelul ligii, iniţiativa poate fi trecută la capitolul plusuri. Mai ales că este vorba doar despre câteva minute, probabil. Ideea este alta însă. Indiferent de vârstă, greutate sau sex, oricine poate evolua în liga a 4-a pentru Carmen! Fiindcă nu se specifică nimic legat de cele mai sus. Cum ar fi să avem, pe Giuleşti, un meci în care să fie implicate Academia Rapid sau AFC Rapid în care să joace o… femeie! La fotbal masculin. Sigur, precedente în istoria fotbalului mai sunt, dar ar reprezenta o adevărată raritate!

Pentru ca materialul să fie complet vă oferim şi o descriere video a iniţiativei unice în fotbalul românesc!